'Helft van de thuiswerkers solosekst onder werktijd'

Intiem door Redactie Ze.nl

Thuiswerken door de coronacrisis is niet bepaald een pretje, maar er zijn ook een hoop voordelen te noemen. Je kunt tussendoor sporten, een wasje draaien, boodschappen doen en even tussen de lakens duiken met jezelf. Jazeker. Uit onderzoek blijkt dat de helft van thuiswerkers heeft gemasturbeerd onder werktijd. 

thuiswerken

Lees ook: De thigh job: zo verwen je elkaar 

Lockdown 

De pandemie is een stressvolle tijd. Als je dan toch moet thuiswerken, dan kun je tussen de bedrijven door wel even een momentje voor jezelf nemen. LotteLust deed onderzoek naar het seksleven van Nederlanders tijdens de lockdown en daar kwamen bijzondere feitjes uit. Onder werktijd heeft maar liefst 54% gemasturbeerd, 39% heeft porno gekeken en 36% heeft gesekst. Een kleine 5% maakte het zo bont dat ze tijdens een online meeting (solo)seks heeft gehad. We doen het ze niet na...

Betere seks

Vaker thuis zijn betekent voor veel Nederlanders meer tijd voor en zin in seks. Samen, maar vooral alleen. Sinds de lockdown heeft 30% overdag vaker seks met iemand en maar liefst 48 procent heeft vaker overdag seks met zichzelf. Van een libidodip is er bij veel ondervraagden niet van sprake. Zo'n 36% zegt dat ze vaker seks heeft sinds de lockdown en 29% meent dat de seks zelfs beter is geworden, 42% heeft meer geëxperimenteerd in the bedroom.

Seksdip

De lockdown betekende niet voor iedereen meer plezier tussen de lakens: 23% dook minder vaak tussen de lakens, bij 11% werd de seks saaier en 7% experimenteerde minder. Bij 20% is het seksleven niet beter of slechter geworden, maar gelijk gebleven. 

Lees ook: 5 waanzinnige standjes voor girl on top