Wil je weten: dit zeggen de sterren over je seksdrive

Intiem door Bente

Vraag jij je af waarom jij elke dag verlangt naar seks, maar je beste vriendin tevreden is met elke maand een wip? Dat kan te maken hebben met de datum waarop jullie ter wereld zijn gekomen. De sterren hebben gesproken…

Lees ook: Kom je moeilijk klaar? Met deze standjes lukt dat wél

Waterman: 21 januari – 19 februari

Experimenteren is voor een Waterman enorm van belang. Je kan snel uitgekeken raken wanneer je steeds dezelfde standjes met elkaar doet. Om wat spice toe te voegen kun je rollenspel, een trio doen of een duo vibrator aanschaffen. 

 

Vissen: 20 februari – 20 maart

Een Vissen kan intens liefhebben. Je raakt ook niet snel verveeld door seks. Je vindt het leuk om nieuwe standjes te proberen, maar de ouderwetse missionaris is voor jou ook nog opwindend. Voor jou is seks een manier om je dagelijkse drama even te vergeten en in het moment te leven. 

Ram: 21 maart – 20 april

Als Ram krijg je vaak wat je wil. Heb je zin in seks? Dan hoef je vaak niet lang te wachten. De seks zelf, gebeurt zacht en lief, ondanks dat je in het dagelijks leven bekend staat om je temperament.

Stier: 21 april – 20 mei

De Stier staat bekend om zijn liefde voor rood. Cliché, maar waar. Jij als Stier houdt ook van mooie lingerie die de avond een spannend randje geeft. Met achtergrondmuziek, kaarsjes, rozenblaadjes en een leuke – vaste, want liever geen one night stands voor jou – partner heb jij een romantische avond.

Tweelingen: 21 mei – 21 juni

Een Tweeling is nieuwsgierig aangelegd. Vooral op het gebied van seks wil je alles proberen. Je bent helemaal dol op gadgets die het voorspel nog intenser maken. Qua sex mood? Jij bent al snel te porren voor een wippertje.  

 

Kreeft: 22 juni – 22 juli

Een random partner toelaten om even te gaan flikflooien zal een Kreeft niet zomaar doen. Jij bent pas vurig en opgewonden, wanneer je op je gemak bent en weet dat deze partner voor jou geschikt is. De seks die jullie dan hebben is HOT!

Leeuw: 23 juli – 23 augustus

Een Leeuw houdt van twee dingen: zichzelf en seks. Wanneer je geen partner hebt kun je jezelf uitstekend wennen met de nodige speeltjes. Heb je wel een partner? Elke avond worden - old school - de hoeken van de slaapkamer verkend.

 

Maagd: 24 augustus – 22 september

Vriendinnen doen uitgebreid verslag over seks, relaties en daten, maar jij als Maagd houdt dat soort persoonlijke dingen liever voor jezelf. Maar dat betekent niet dat je seksleven niet spannend is. Jij houdt ook van wilde onenightstands, maar je hangt het niet aan de grote klok.

Weegschaal: 23 september – 23 oktober

In de douche, buiten op straat of op het strand? Een Weegschaal is dol op seks en heeft daar geen bed bij nodig. De plek waar deze intieme daad zich plaatsvindt, mag voor jou hoe gekker, hoe heter.

Schorpioen: 24 oktober – 22 november

Een Schorpioen kan wat verlegen overkomen. Je kijkt graag de kat uit de boom. Maar eenmaal als de situatie onder de controle is, ga je als een speer. Je doorzettingsvermogen mag worden beloond, want je seksdrive weet van geen ophouden.

Boogschutter: 23 november – 21 december

Boogschutters schieten het liefst de pijl meteen in de roos. Je draait er niet omheen. Je wilt graag seks en het voorspel is voor jou niet altijd nodig. Qua sexy time kan je soms wat overweldigend zijn voor je partner.

Steenbok: 22 december – 20 januari 

Een Steenbok is praktisch ingesteld. Wanneer jij the one hebt gevonden gaan liefde en seks hand in hand. Je kunt pas echt liefhebben, wanneer je weet dat je partner daar hetzelfde in staat. 

via GIPHY

Lees ook: Van chilivlokken tot dubbel betrapt worden: jullie bloopers tijdens seks