19 herkenbare situaties voor mensen die bijna nooit zin hebben in seks

Intiem door Sabine


Het is weer zover: jullie liggen in bed en opeens begint je lover aan je te frunniken. Hij hoopt overduidelijk een nummertje maken. Helaas heb jij hier niet zo’n zin in. Deze dingen herkennen alle mensen die bijna nooit zin hebben in seks.

Tegenwoordig lijkt het net alsof er in iedereen een heuse sekstijger schuilt en dat iedereen haar vriend altijd maar wil bespringen. Daar kan jij je dus echt niet in vinden. Er is niets mis met je vriend hoor, maar jij hebt gewoon bijna nooit zin in seks. Deze dingen herkent alleen iemand die bijna nooit zin heeft om de koffer in te duiken.

Je ondergoed match nooit. Gewoon niet. Je hebt niet eens een setje dat matcht. Veel te veel moeite om de juiste string bij de juiste beha te zoeken. Als ze nou eens gewoon als set werden verkocht…

 


 
De klaagzang van je vriend over hoe hij altijd het initiatief moet nemen, irriteert je een beetje. Alsof jij er iets aan kunt doen dat hij het libido van een Duracell-konijntje heeft en jij die van een panda.
 
Je neemt de moeite niet om voortuintje bij te houden. Je moet je in onmogelijke posities wurmen als je alles een beetje haarloos wilt krijgen. Je nek is daar dus echt niet blij mee.  
 
Je beha’s zijn vrij kleurloos en je haalt altijd dezelfden als ze aan vervanging toe zijn. De Hema-medewerkster op de lingerieafdeling weet inmiddels precies dat jij alleen zwart, wit en grijs in je kast hebt hangen.
 
Tegen de tijd dat jij eindelijk zin hebt om lekker te rampetampen, is je vriend al helemaal uitgeblust van het voorspel waardoor jij daarna vaak het harde werk moet doen.

Je reageert vaak met een snauw wanneer je vriend met zijn enorme lustgehalte opeens een borst grijpt. Hállooo, jij vatte eindelijk bijna slaap.

Je wordt raar aangekeken door je vriendinnen als je vertelt dat je vrijwel nooit masturbeert. Kom op, zo raar is dat toch niet? Jij staart liever naar je tv-scherm wanneer je in je warme nest ligt.

Je hebt geen idee hoe je een jarretels moet monteren. En daar zul je vrijwel nooit achter komen. Ingewikkelde enge dingen.
 
Een knuffelsesie met je vriend vindt je heerlijk, maar wordt abrupt verstoord wanneer hij dit ziet als teken dat jullie wel even lekker kunnen seksen. Ne-hee, jij wil gewoon lekker met je hoofd op zijn borst liggen en genieten het GTST-drama dat zich afspeelt op de beeldbuis.

Je gebruikt vaak smoesjes als je lover zin heeft in seks. Je bent ongesteld (twee keer per maand valt gelukkig niet op) of hebt net een bezoekje gehad van de man met de hamer. Seks wordt ‘m gewoon echt niet.

Als jij en je vriend van bil gaan, heb je het liefst dat hij bovenop gaat. Want dan komt-ie lekker snel klaar. En heel eerlijk: dan hoef je net zo veel te doen.

 

 

 

 


Je vindt het nogal overrated als mensen zeggen dat ze niet zonder seks kunnen. Eten, daar kun je niet zonder!

Je moet af en toe toegeven aan je vriend z’n seksdriften om hem een beetje tevreden te stemmen.  
 
De zeldzame momenten waarop je zin hebt, heeft je vriend het niet. Dan wil-ie toch echt even de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax, Feyenoord – Pec Zwolle of FC Groningen - PSV kijken. Nou ja, dan niet hè. Maar de volgende keer niet klagen dat ‘jij nooit zin hebt’.  Mannen ook…
 
Of je vriend zegt dat hij geen zin heeft wanneer jij dat een keertje wel hebt. Niet omdat hij echt geen zin heeft, maar gewoon om jou even terug te pakken. Thanks hoor.
 
Je vraagt je regelmatig af of er iets mis met je is omdat jij gewoon niet de behoefte hebt om continu de horizontale tango te dansen met je vriend.
 
Je bent bang dat je lover op je uit raakt gekeken omdat je nooit zin hebt.
 
Als je een weekendje weggaat, verwacht je lover gewoon dat jullie van bil gaan. Dat terwijl jij lekker wil relaxen in de spa die het hotel heeft.
 
Je bent nooit voorbereid op seks. De haren op je benen zijn twee meter lang en bovendien ben je de pil gisteren vergeten.  

Heb jij een hoog libido?