Waarom ochtendseks veel beter is dan koffie

Intiem door Elsemieke
Hoe kan het dat we met z’n allen nog steeds chagrijnig in de rij staan bij de koffieautomaat in plaats van dat we de voorkeur geven aan een stomende sessie met mister loverlover? Ochtendseks gaat voor een koffie en dit is waarom.
 
Zonder een sterk kopje koffie in de ochtend worden veel van ons op z’n zachtst gezegd harstikke chagrijnig. Niemand moet in de buurt komen voordat je dat heilige bruine goedje binnen hebt. Voor iedereen die zich maar al te goed in dit beeld herkent is er eigenlijk maar één oplossing: een heet potje morningsex


Bron
 
1. Van seks raak je niet uitgedroogd. Sterker nog, je gaat zweten op alle fronten en naar een frisse douche kan je er weer tegen aan. Door een kop koffie gaat je lijf juist verlangen naar meer water. 
 
2. Het is gratis. Die vrijpartij met je boyfriend is goedkoper dan je favoriete cappuccino to go bij dat leuke koffiezaakje om de hoek. 
 
3. Het is veel fijner om aandacht te besteden aan elkaar dan dat je doelloos in je beker koffie roert. Zeker als jullie het allebei heel druk hebben kan de ochtend hét moment zijn om even de tijd voor elkaar te nemen. 
 
4. Van cafeïne krijg je stress, een potje hot and steamy verlaagt juist dat stressgevoel. Van een orgasme tot aan het puntje van je tenen raak je heerlijk ontspannen. Koffie daarentegen geeft je even energie, maar als je de voorraad niet bijvult gedurende de dag kak je alleen maar verder in.
 
5. Je doet het zonder schuldgevoel. Nadat je een dure koffie hebt besteld bekruipt er toch een gevoel van schuldgevoel. Was dat nu echt nodig? 
 

Bron
 
6. Vrijen terwijl de vogeltjes op de achtergrond tjirpen is goed voor je gezondheid. Of het nu in de ochtend is, de middag of vlak voor je gaat slapen: seks is gezond. En laten we eerlijk zijn, een kop cappuccino is dat niet… 
 
7. Ochtendseks levert je de hele dag energie op. Wanneer je de dag start met een lekkere vrijpartij met je lover heb je veel langer energie dan een kop koffie. Cafeïne geeft je maar een korte shot
 
8. Wanneer je bij het krieken van de dag even bovenop je lover springt heb je je workout van die dag er al op zitten. En dat kunnen we over een bakkie pleur niet zeggen…
 
9. Na een vrijpartij heb je, als je het goed doet natuurlijk, een heerlijk gelukzalig gevoel. Alhoewel we van de geur van verse koffie ook erg blij kunnen worden bokst dat niet op tegen de happy smile die een potje rampetampen met je lover oplevert. 

Ben jij 's ochtends in voor een potje seks of ga je toch liever voor een goede koffie?