Liefde / Intiem
Intiem

Zo herken jij je ideale sekspartner

Je partner duikt het liefst iedere avond met je tussen de lakens, maar jij geeft liever de voorkeur aan 1 á 2 keer per week. Soms heb je wel een klik met iemand, maar sluiten jullie seksuele behoeftes totaal niet op elkaar aan. Vervelend, maar straks is dit verleden tijd. Zo herken jij je ideale seksuele match.

ideale sekspartner herkennen

Lees ook: Goed voornemen voor 2021: manieren om je seksleven spicier te maken

Je sekspartner…

… kent je als geen ander

Je lief voelt precies aan wat je lekker vindt en weet exact wanneer het tijd is om wat verandering te brengen. Ooit heb je instructies moeten geven, maar inmiddels weet je partner met zijn ogen dicht de plekken te vinden die jou tot een geweldig hoogtepunt brengen.

… denkt hetzelfde over de seks

Jullie relatie tot seks is hetzelfde. De seks is voor jullie allebei just sex en verder verwachten jullie niets van elkaar óf de seks is voor jullie een belangrijk onderdeel in jullie romantische relatie met elkaar. Het is ieder geval belangrijk dat jullie er hetzelfde over denken.

via GIPHY

… wil ook nieuwe dingen proberen

Zelf heb jij absoluut geen blad voor de mond als het om seks gaat. Jij zegt waar het op staat, wat je wilt en staat open om nieuwe dingen uit te proberen. Jouw partner? Je voelt ‘m al aankomen, heeft dit ook. Niets is te gek voor jullie!

… dringt niet aan als jij écht geen zin hebt

Een offday, iedereen kent het wel. Je lief probeert je misschien over te halen en af en toe ga je er in mee, maar soms heb je gewoon écht geen zin. Je voelt het totaal niet en dat voelt je partner precies goed aan.

via GIPHY

… zorgt voor genoeg eten en… wijn!

Na een geweldige vrijpartij hebben jullie allebei honger gekregen en ja hoor, daar is partner volledig op voorbereid. De snacks en twee goede glazen wijn staan binnen no time klaar. Kan het nog perfecter?

… voelt gewoon ontzettend goed aan and that’s it

Jullie seksuele relatie voelt gewoonweg goed aan en er hoeft wat jou betreft niets aan veranderd te worden. Alles gaat vanzelf. Je bent gewoon gelukkig.

via GIPHY

Lees ook: Kom je moeilijk klaar? Met deze standjes lukt dat wél