Jess? onenightstands: Kwartet

Intiem door Jess
De makkelijkste manier om een man te scoren is volgens Jess via datingapps of uitgaan. Naar het laatste gaat haar voorkeur uit. Tijdens het stappen in Amsterdam hoeft ze nooit alleen naar huis te gaan: deze keer ontmoette ze de stoere Bas. 
 
“Wanneer ik uitga, heb ik vaak al besloten of ik opensta voor een avontuurtje of niet. Soms wil ik genieten van een avondje met vriendinnen en de andere keer zijn mijn vriendinnen niet meer dan mijn wingwomen. Wanneer ik iets zie wat me bevalt, maak ik oogcontact en wanneer ik een nieuwsgierige blik terugkrijg, ga ik erop af. Zo maakte ik afgelopen zaterdag oogcontact met Bas.” 
 
“Bas was een man van rond de dertig en hij zag er goed uit. Hij had een drie dagenbaardje en mooie bruine krullen dansten op zijn hoofd. Ik was meteen gecharmeerd van deze man. Hij maakte grapjes waar ik oprecht om moest lachen en hij wist op welke momenten hij me even kort kon aanraken. Ja, deze man had me al snel in zijn macht. Toen hij voorstelde een taxietje naar zijn appartement te pakken, kon ik geen nee zeggen. Ik wilde deze man!” 

 
De verovering 
“Eenmaal bij zijn appartement duurde het niet lang meer voordat we met elkaar in bed belanden. Ik merkte dat hij me wilde en ik wilde hem net zo graag. De seks was geweldig. Deze man wist wat hij deed! Na de daad plofte ik naast hem in bed. Terwijl ik op adem kwam, zag ik dat Bas zijn telefoon pakte. Ik wilde niet meelezen, maar toch ving ik op wat hij appte: ‘Kwartet!!!’.  Even wilde ik het laten gaan, maar mijn nieuwsgierigheid won het.” 
 
“Hoezo heb je kwartet?’, vroeg ik hem. Ik merkte dat hij er niet op had gerekend dat ik zijn berichtje zou lezen. ‘Oh, dat is niets’, mompelde hij. ‘Nee, ik wil het weten’, drong ik aan. Ik zag dat hij even twijfelde, maar opende toch zijn mond. Zijn verklaring kwam er wat lacherig uit. Hij en zijn vrienden hadden een soort weddenschapje: wie van hen zou het eerst de vier haarkleuren afwerken:  blond, bruin, rood en zwart… Ik wist even niet zo goed hoe ik moest reageren. Ik was flabbergasted. Was ik nu uitgezocht om mijn haar? Ergens moest ik er ook wel een beetje om lachen, maar toch besloot ik de eer aan mezelf te houden en verliet even later zijn appartement.”

 
Een kwartetje 
“Toen ik een paar dagen later met een aantal vriendinnen ging lunchen, vertelde ik hen over mijn avontuurtje. Hoewel ze de beste man eerst allemaal afbranden om zijn slechte manieren, lag al snel het voorstel op tafel om het óók te proberen. Nou ja, wie weet ooit…” 
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.