Seks & relaties / Seks
Seks

Spice it up: deze seksspeeltjes brengen je relatie naar een ongekend hoogtepunt

Raak jij stiekem ook in een sleur met je partner 'in the bedroom'? Is seks wel leuk, maar niet meer spannend of nieuw? Dan wordt het tijd voor een (nieuw) seksspeeltje. Spice it up!

spice up je relatie

Lees ook: Kom je moeilijk klaar? Met deze standjes lukt dat wél

Voorspelbaar

Jouw seksleven is inmiddels vrij voorspelbaar… een beetje handwerk hier en daar en vervolgens werken jullie de favoriete standjes af. Tenminste als jullie daar allebei genoeg energie en zin voor hebben. Soms is het hebben van seks gewoon even nodig in plaats van dat er daadwerkelijk passie bij komt kijken. Maar daar kun jij heel eenvoudig verandering inbrengen. Misschien heb je het al eens eerder geprobeerd, maar seksspeeltjes zijn the way to go om je seksleven spannender te maken.

Duo vibrator

Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een duo vibrator. Dit speeltje kun je comfortabel dragen terwijl je partner je penetreert. Daarnaast hebben jullie allebei je handen vrij, heel fijn! De elegant vormgegeven Satisfyer Double Joy vibrator is hier een voorbeeld van. Met de verschillende vibratiestanden en patronen kun jij een ongekend goed orgasme bereiken. So, where can we buy one?

Speciaal voor haar

Een ander interessant seksspeeltje is de Lelo Ida. Deze toy kun je op afstand besturen en is ook ideaal voor lesbische koppels. De een brengt het speeltje in terwijl de andere met haar clitoris over het vibrerende gedeelte gaat. Ideaal!

Op afstand bestuurbaar

Zijn jullie fan van op afstand bestuurbare seksspeeltjes? Dan is het vibrerende eitje misschien wel iets voor jullie. Met tien verschillende standen en een bereik van wel twintig meter is deze toy geschikt voor elk spannend avontuur.

Gevangen

Zijn jullie de ‘gewone’ seksspeeltjes beu en toe aan iets nieuws? Wat dacht je van BDSM? Nieuwsgierig? Dan kun je gaan voor een bondageset, bijvoorbeeld de Secret Pleasure Chest. In deze set voor beginners vind je verschillende bondage- en SM-producten waaronder een handboeienset, bondagetouw, oogmasker en een ball gag. Keep it interesting!

Shop hier verder

 

Lees ook: 5 goede voornemens voor je relatie