Dit wordt volgens de sterren jouw geluksdag in 2021

Psyche & spiritualiteit door Bente

De sterren hebben ook dit jaar een lucky day voor je in petto. Dat komt goed uit. We kunnen allemaal wel een portie happiness gebruiken in dit nieuwe jaar. Markeer deze datum met rood in je agenda. Want dit is jouw dag!

sterren geluksdag

Lees ook: Dit is hoe jij je gedraagt in de liefde volgens je horoscoop

Steenbok – 22 december – 20 januari

Jouw geluksdag = 23 augustus

De dag waarop jij – als Steenbok – van geluk mag spreken is 23 augustus. Vooral op werkgebied zul je zien dat het speciaal wordt. Heb je nog toekomstplannen of dromen voor je carrière? Hard work pays off.

Waterman – 21 januari – 19 februari

Jouw geluksdag = 29 november

Als Waterman ligt je geluksdag op jou te wachten aan het einde van 2021 . Maar zoals je vaak hoort: Geduld is een schone zaak. Waar je begin 2021 nog strugglet met een identiteitscrisis en je toekomstvisie, zul je zien dat op 29 november alles op zijn plek valt. 

Vissen – 20 februari – 20 maart

Jouw geluksdag = 3 juni

Love is in the air! Het jaar 2021 staat voor Vissen in teken van de liefde. 3 juni wordt voor jou een speciale dag. Houd dus zeker een oogje in het zeil wanneer de maand juni is aangebroken. Wie weet ontmoet je je soulmate of doet je partner een ontzettende hartverwarmende daad. 

Ram – 21 maart – 20 april

Jouw geluksdag = 15 april

Als Ram moet je 15 april even onthouden. Deze dag zal jou veel verrassingen brengen. Dit kan een bijzondere ontmoeting zijn, maar ook een grote verandering in je leven. Spannend! 

Stier – 21 april – 20 mei

Jouw geluksdag = 17 januari

Sneller dan je misschien gedacht had… Als Stier heb je op 17 januari je geluksdag. Op deze datum staat zelfkennis en persoonlijke groei centraal. Wanneer je als Stier nog veel te verwerken hebt uit het verleden, dan kan het geluk pas later in 2021 merkbaar zijn.  

Tweelingen – 21 mei – 21 juni

Jouw geluksdag = 28 mei

Het sterrenbeeld Tweelingen staat bekend om gezelligheid. Ook op je geluksdag zal dat niet ontbreken. Wie weet sta jij op 28 mei los te gaan op festival, of gewoon thuis met wat vrienden. In ieder geval gaan er op deze datum leuke dingen gebeuren.  

Kreeft – 22 juni – 22 juli

Jouw geluksdag = 23 juni

Een nieuw begin klinkt goed, hè? Voor Kreeften is dat het geval op 23 juni. Dit jaar ga jij je doel bereiken. Deze dag is dan ook een goed moment om te beginnen met het najagen van al je dromen. 

Leeuw –23 juli – 23 augustus

Jouw geluksdag = 13 juli

Op 13 juli is het belangrijk dat je als Leeuw goed nadenkt over de keuzes die je maakt. Deze dag kan grote gevolgen hebben voor jouw leven. Probeer dit jaar te genieten van de kleine dingen die je zo gelukkig maken.

Maagd – 24 augustus – 22 september

Jouw geluksdag = 18 augustus

Liefde en familie staan op 18 augustus centraal voor Maagden. De band tussen jou en je partner is sterker dan ooit tevoren. Er staat je ook een grote verandering te wachten. Hello baby of wie weet een nieuw stekkie? 

Weegschaal –23 september – 23 oktober

Jouw geluksdag = 6 september

Als Weegschaal is avontuur en reizen voor jou belangrijk. Je gaat erop uit en leert op deze manier jezelf kennen. Op 6 september zal je de wereld via een ander oogpunt zien. Roadtrip of een worktripit’s up to you!

Schorpioen –24 oktober – 22 november

Jouw geluksdag = 18 november

De Schorpioenen onder ons, mogen wel wat meer aan zichzelf denken. Vooral in 2020 heb je veel om anderen gedacht. Now it’s your turn! Op 18 november is jouw geluksdag. Je zal ontdekkingen doen die leiden tot persoonlijke groei. 

Boogschutter – 23 november – 21 december

Jouw geluksdag = 21 mei

Your lucky day is 21 mei. Als Boogschutter wordt dit voor jou een dag vol met verrassingen. Spannend! Deze 24 uur zal je jouw dromen verwezenlijken. Ga vooral zo door!

via GIPHY

Lees ook: Herken jij je niet in je sterrenbeeld? Hierdoor kan dat komen