Sekshoroscoop van april

Liefde door Redactie Ze.nl

Ben je benieuwd wat de sekssterren deze maand voor jou in petto hebben? Mooi, want wij presenteren vanaf nu je maandelijkse sekshoroscoop. Iedere maand vertellen de sterren je wat deze maand voor jou betekent op het gebied van seks. Wil je weten wat de maand april doet voor jouw seksleven? Lees dan verder.


Ram - 21 maart t/m 20 april

Single:

Deze maand brengt je nieuwe scharrel jouw hoofd helemaal op hol. Jullie brengen hele dagen door in bed, waar het vuurwerk er zo nu en dan vanaf spat. Het kan maar zo dat jij volgende maand geen single meer bent.

Relatie:

Jij merkt aan alles dat de lente eraan komt, Ram. Je hebt niet alleen zin om je huis onder handen te nemen, maar ook je seksleven moet eraan geloven. Maar blijf hierin wel realistisch. Houd ook rekening met de wensen van je partner, van wie het misschien allemaal niét zo kinky hoeft.

Stier - 21 april t/m 21 mei

Single:

Jij geniet deze maand volop van je single bestaan en dates eindigen nogal eens bij jou in bed. Aan meer dan dat heb jij voorlopig helemaal geen behoefte. Op naar het volgende avontuurtje!

Relatie:

Jouw seksleven heeft de afgelopen maand op een laag pitje gestaan, mar daar gaat deze maand zeker verandering in komen. Jouw libido lijkt wel verdriedubbelt! Lekker van genieten, Stier!

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Single:

Als je jouw seksleven moest omschrijven in twee woorden dan zou dat: 'zijn gangetje' zijn. En dat vind je eigenlijk ook wel best. Van jouw hoeft het allemaal niet zo spannend. Dikke prima!

Relatie:

Deze maand staat voor jou in het teken van allesbehalve seks. Jij en je partner hebben het allebei mega druk en ploffen ’s avonds uitgeput op de bank. Laat die tv voor de verandering eens uit en verleid hem met een sexy pakje.

Kreeft - 22 juni t/m 21 juli

Single:

Vorige maand ging jij lekker tekeer, maar in april lijkt de boel een beetje te stagneren. Jouw seksdrive is ver te zoeken deze maand.

Relatie:

Deze maand loopt het niet zo lekker tussen jou en je vriend. Gelukkig is er niets dat niet opgelost kan worden met een potje spetterende goedmaakseks.

Leeuw - 22 juli t/m 22 augustus

Single:

Je krijgt deze week kriebels in je buik van iemand die je al langer kent, maar nooit op die manier bekeken hebt. De spanning zal hoog oplopen en jullie broeierige blikken over en weer leiden uiteindelijk tot een hoogtepunt dat je niet snel zult vergeten.

Relatie:

Deze maand staat voor jou in het teken van avontuur, Leeuw! Je probeert nieuwe standjes en doet het op onverwachte plekken. Niet alleen je partner, maar ook jezelf verwen je regelmatig.

Maagd - 23 augustus t/m 23 september

Single:

Hoewel jij je ook prima in je eentje vermaakt, heb je deze maand wel eens zin in een avontuurtje met iemand anders. Gelukkig hoef je daar niet veel moeite voor te doen, want aan aandacht kom jij niets tekort.

Relatie:

Er hangt een enorm seksueel sfeertje om jou en je vriend deze maand. Je hoeft hem maar aan te kijken en je krijgt zin om de kleren van zijn lijf te scheuren. Lekker van genieten, Maagd.

Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober

Single:

Je staat al een tijdje droog en daar zal deze maand helaas geen verandering in komen. Tijd om die vibrator af te stoffen voordat je helemaal gefrustreerd raakt.

Relatie:

Het zit niet mee voor jouw seksleven deze maand. Je vriend lijkt er met zijn hoofd niet bij te zijn en heeft allesbehalve zin in seks. Hopelijk komt zijn libido aan het einde van de maand weer terug, maar tot die tijd zul je het moeten doen met jezelf (en je vibo).

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Single:

Nu het steeds mooier weer wordt buiten, ga jij aan de slag om je lichaam summer-ready te maken. Dat geeft je net die stoot zelfvertrouwen die je nodig had en de mannen hangen aan je lippen.

Relatie:

Jij gaat lekker deze maand, Schorpioen. Je seksleven is precies zoals jij het graag wilt en elke avond is het raak. Zelfs je collega’s merken het op en vragen welke make-up je toch gebruikt, voor die mooie glowy uitstraling.

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Single:

Jij zit een beetje in een dipje deze maand, boogschutter. Niet dat je normaal gesproken wel van onenightstands houdt, maar deze maand heb je zelfs geen zin om te daten. Je houdt daardoor wél veel tijd over en daar zijn je vriendinnen dan wel weer blij om.

Relatie:

Je bent dik tevreden met jouw seksleven. Het is allemaal niet om over naar huis te schrijven, maar bevredigend genoeg voor jou. Echt je best doe je al niet meer, maar misschien is het tijd om er toch eens wat meer effort in te steken. Je vriend zal je dankbaar zijn.

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

Single:

Deze maand staat jouw seksleven vooral in het teken van frustratie. Je bent met een ontzettend leuke jongen aan het daten, maar tussen de lakens bakt hij er niet veel van. Je probeert hem te sturen, maar hij pikt jouw signalen totaal niet op. Je vindt seks belangrijk, dus misschien breek je het toch maar af met deze man.

Relatie:

Jij hebt je oog laten vallen op een lekker hapje dat je ontmoet hebt op een verjaardag. Jullie appen er op los en binnenkort is het tijd voor een date. Nu hopen dat je hem weet te strikken, want je bent wel toe aan een beetje vastigheid in je leven.

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Single:

Je bent erg kieskeurig deze maand. Niemand lijkt goed genoeg. Super dat je niet met de eerste de beste het bed in duikt, maar probeer iemand toch iets meer kans te geven om zichzelf te laten zien voordat jij hem of haar afschrijft.

Relatie:

Maak deze maand eens wat tijd vrij voor je vriend. Grote kans dat hij zich een beetje verwaarloosd voelt. Steek kaarsen aan, trek iets spannends aan en de rest volgt vanzelf wel.


Vissen - 19 februari t/m 20 maart

Single:

Na een saaie relatie met veel sleur ben jij wel weer toe aan een spannend avontuurtje. Heel lang zal dat niet duren, Vissen. Wait and see!

Relatie:

Jij verrast jezelf deze maand met je avontuurlijke instelling. Je hebt zin om seks te hebben op spannende plekken en neemt veel initiatief. Lekker bezig!

 

Lees ook: Topwip: Seks met een onbekende