Hi- ha- horoscoop: Juni (+WIN!)

Winacties door Vera
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Hoera, dit is jouw maand! Deze maand is het tijd om te shinen! Ga lekker shoppen en koop wat nieuwe dingetjes, want dat verdien jij. En daarna ga je met die nieuwe items paraderen tijdens de leukste festivals. Geniet!
Liefde & seks: 
Tijd voor wilde nachten! Besteed wat meer tijd met je lover; avondje naar de bioscoop, romantische etentjes, elkaar een lekkere massage geven. Investeer deze maand weer even extra in je relatie.
Jouw zinderende zomermoment: Een goed gesprek met je moeder.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Blijf dromen. 

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Deze maand lijkt het je allemaal een klein beetje tegen te zitten. Denk aan werk, geld en je relatie. Maar gelukkig komt aan deze maand gelukkig snel weer een eind.
Liefde & Seks: Ben je single? Dan krijg je deze maand een heerlijke one night stand. Normaal niet echt iets voor jou, maar nu gaan werkelijk alle remmen los. Je voelt je daarna weer helemaal top en had nooit gedacht dat jij zoiets zou doen. Er gaat een wereld voor je open!
Jouw zinderende zomermoment: Onverwachts krijg je een mooi compliment van een belangrijk persoon in jouw leven.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Be happy!
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Deze maand komt er iemand uit het verleden terug in jouw leven. Of je er blij mee bent of niet. Verder boek je een welverdiende vakantie, iets waar je ontzettend naar uitkijkt na al het harde werk van het afgelopen jaar. 
Liefde & seks: Op dit moment kan jouw seksleven niet meer stuk. Je lijkt er maar geen genoeg van te krijgen, maar denk eraan: hou nog wat energie over voor wat er komen gaat.
Jouw zinderende zomermoment: Een heerlijke strandwandeling maken.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Enjoy life! 
 
Maagd (24 augustus – 23 september) 
Doe deze maand een stapje terug en denk even aan jezelf. Je hebt veel gewerkt de afgelopen tijd, dus het is tijd voor iets leuks! Denk aan een weekendje weg met je beste vriendin, een avondje uit of gewoon een dagje naar de spa. Geniet!
Liefde & seks: Geloof wat meer in de liefde. Het zit al een tijdje wat tegen, maar het komt echt wel goed. Heb hoop en geef het nog wat tijd.  
Jouw zinderende zomermoment: Lak je teennagels in een felle kleur!
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Wie goed doet, goed ontmoet.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Je gaat hard, je gaat lekker! Het lijkt je alleen maar mee te zitten in de afgelopen maanden en nog gaat alles supergoed. Geniet van je leuke baan en je lieve vriendinnen.
Liefde & seks: Wees niet zo onzeker in bed en laat je wat meer gaan. Haal een nieuw setje waar je je fijn bij voelt en trek het aan voor je liefde. Hij vindt je vast supermooi!
Jouw zinderende zomermoment: Een wijntje op het terras.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: What goes around, comes around.  

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Het is tijd om wat nieuwe sollicitaties de deur uit te doen. Kom van je luie kont af! Het is niet erg om even geen baan te hebben, maar zorg wel dat je wat voor een nieuwe baan doet. Het is ook fijn om weer wat te kunnen sparen, dus solliciteren maar!
Liefde & seks: Je hebt een kleine dip in je relatie, helemaal niet erg natuurlijk en dat kan iedereen overkomen. Zorg wel dat jullie dicht bij elkaar blijven en ga wat leuks samen doen. Dat hebben jullie nodig! Uiteindelijk komt het allemaal goed. 
Jouw zinderende zomermoment: Die ene leuke nieuwe uitdaging vinden.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Believe.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Het is tijd om een lekker dagje spa te boeken. Lekker zwemmen, een massage en even een dagje niks. Dit zal je goed doen, zeker nu je zo hard moet werken. Denk er echt aan dat je wat meer rust neemt, je hebt natuurlijk geen zin in een burn-out.
Liefde & seks: In je relatie gaat het top en dat blijft het ook. Je wordt met de dag meer verliefd. Ben je single? Dan staat jouw prins op het witte paard binnenkort op je stoep.
Jouw zinderende zomermoment: Picknicken in het park.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Dream big! 

Steenbok (22 december – 20 januari)

Tijd voor een nieuwe garderobe! Nu je je vakantiegeld hebt ontvangen is het tijd om eens lekker los te gaan in de stad. Beste vriendin? Check! Pinpas? Check! Kies wat leuke nieuwe setjes uit om te kopen, trek het aan en doe alsof je op de catwalk loopt. Walk, girl!
Liefde & seks: Koop tijdens je shopmiddag ook een nieuw mooi setje. Dat kan nog weleens goed van pas komen in de slaapkamer.
Jouw zinderende zomermoment: Een kus van jouw liefde.
Jouw spiri-spiri-quote: Sometimes miracles come in pairs.  

Waterman (21 januari – 19 februari)

De zomer komt er weer aan, dus jij bent blij! Blij met de zon, blij met de hoger wordende temperaturen, blij dat je dichte schoenen weer uitmogen, blij met je nieuwe zomerjurkjes. Oké, je bent deze maand dus blij. 
Liefde & seks: In de zomer is het tijd om te stralen. Ben je single? Dan ga jij deze maand een leuke man ontmoeten. Heb je een relatie? Dan is het tijd voor de volgende stap. Deze maand kan niet meer stuk op het gebied van liefde! 
Jouw zinderende zomermoment: Een knuffel van je neefje.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand:You live only once.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Deze maand ben je een beetje depressief. Je zit niet lekker in je vel. Misschien is het tijd voor wat veranderingen in je leven. Zit je nog wel op je plek bij je baan? En ben je wel blij met je opleiding? Zo niet, is het de hoogste tijd om dat aan te pakken. Hopelijk ben je dan weer snel de oude jij.
Liefde & seks: Ga samen met je lover op zoek naar een leuke hobby. Wedden dat jullie zo dichter bij elkaar komen? Het is tijd om wat leuke dingen te ondernemen samen en te zoeken naar jullie gezamenlijke interesses. Dat zal jullie goed doen!
Jouw zinderende zomermoment: De zonsondergang op het strand bekijken.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Life goes on!

Ram (21 maart – 20 april)

Deze maand heb je heel veel geluk. Denk aan een leuke vacature, een bonus of aanbieding. Ook heb je wat extra vrije dagen door al het overwerken. Denk aan een weekendje naar de kust of naar een mooie stad.
Liefde & seks: Deze maand lust je er wel pap van. Je hangt nog net niet aan de kroonluchter. Geniet er lekker van, want je weet niet wat volgende maand weer brengt.
Jouw zinderende zomermoment: Een lief berichtje van je lover.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand:. Go wild!
 
Stier (21 april – 20 mei)
Heb wat meer vertrouwen. Niet alleen in jezelf, maar ook in anderen. Wanneer je dat hebt komt alles uiteindelijk goed. Praat erover met je ouders, je vriendinnen en je lover, want het is helemaal niet nodig om zo’n laag zelfvertrouwen te hebben. Zorg dat je weer die ene sterke powervrouw wordt! 
Liefde & seks: 
Seks? Wat is dat? Deze maand heb je er duidelijk niet veel zin in, dus sla je het lekker een maandje even over. Daar krijg je niets van en je lover ook niet. Maar zorg dat je libido volgende maand wel weer beter is.
Jouw zinderende zomermoment: Met je voetjes in het zand.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: I can and I will!


Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Tweelingen-sterrenbeeldbedel

Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Tweelingen' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 juni 2015.

Heel veel succes!