Wat staat er in de sterren? Check je jaarhoroscoop van 2015! (+ WIN)

Psyche & spiritualiteit door Fleur

Tjonge jonge, komt die droombaan nou nog, of wat? En zit een leuke vent er dit jaar wél in, of blijft het bij een potje tongen met Tim? De sterren vertellen het je: check snel je jaarhoroscoop van 2015!

Jááá, happy new year! *Mwoah* *mwoah* *mwoah*, drie dikke kussen op je brakke wangetjes! We wensen je een fantastisch jaar met nieuwe kansen, oneindig veel liefde (en seks) en geweldige vrienden om je heen. Of dit ook allemaal werkelijkheid wordt? Onze astrologe bestudeerde de sterren en heeft fijntjes voor je neergepend wat je dit jaar kunt verwachten.

Ram (21 maart – 20 april)

Liefde & seks: Ram, zou je niet eens kappen met die bindingsangst? Je kunt blijven zeggen dat je ‘je leven niet van een man laat afhangen’, maar stiekem heb ook jij behoefte aan een arm om je heen en iemand die thee voor je zet als je het nodig hebt. Niks om je voor te schamen. Bovendien: je hoeft niet meteen te trouwen. Zeg dus eens wat vaker ‘ja’ op een uitnodiging mee naar de kroeg of dat feestje te gaan. De man die geweldig goed bij je past, is dichterbij dan je denkt.
Op de carrièreladder: op het vlak van werk heb je ook dit jaar niets te klagen. Sterker nog: je steekt er binnen je team met kop en schouders bovenuit, zonder arrogant te worden. Dat siert je. Niks meer aan doen, dus, al zou je je gunfactor nog meer kunnen verhogen door het jaarlijkse bedrijfsuitje op je te nemen. Het kantoor waar je werkt kan namelijk wel een verfrissende dag buiten de deur gebruiken.
Family & friends: heerlijk, wat voel jij je geliefd. Werkelijk alle mensen van wie je houdt steunen je en laten weten van je te houden. Het mooie? Jij geeft wat je krijgt. Rond maart loop je de kans je tweede soulmate tegen te komen. Ga er nu alleen niet op zitten wachten; deze vriend of vriendin komt, zoals het bij soulmates hoort, vanzelf jouw kant op.

Stier (21 april – 20 mei)
Liefde & seks: op het gebied van de liefde is het voor jou één groot feest. Als je een relatie hebt, heb je het gevoel dat dit weleens de ware zou kunnen zijn. Ben je single? Dan zul je optimaal genieten van de aandacht die je krijgt en de stoppelbaardjes die je zo nu en dan ’s ochtends naast je aantreft. Heerlijk toch? Laat je trouwens niet van de wijs brengen door jaloerse mensen: ze zouden willen dat ze jouw vrijheid hadden.
Op de carrièreladder: je droomvacature komt voorbij. Doe er wat mee, want je ziet ‘m niet zo snel weer. Denk ook niet dat je het solliciteren erop ‘wel even doet’; je hebt gedegen concurrentie. Maar áls je je hardmaakt en shinet zoals alleen jij dat kan tijdens gesprekken, maak je een heel goede kans.
Family & friends: je doet je stoerder voor dan je bent. Als je ergens van baalt (die verbroken vriendschap, een onzeker gevoel over een baan), praat er dan over met je vrienden of familie. Ze vinden je echt niet meteen zielig.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Liefde & seks: je zult, als je in een relatie zit en twijfelt, een knoop moeten gaan doorhakken. Je kunt niet eeuwig blijven sukkelen; daar doe je niemand een plezier mee. Heb je een geliefde en ben je helemaal blij? Je zult een grote stap gaan nemen en samen jullie horizon verbreden. De single-Tweeling is gewoon uitermate tevreden: af en toe komt er iets leuks met stomende seks voorbij, af en toe niet. En dat is helemaal oké.
Op de carrièreladder: hèhè, er zit schot in de zaak; je hebt eindelijk een idee welke kant je carrière op zou moeten. Nu nog stappen zetten, daar ben je creatief genoeg voor! Vergeet ook je nieuwsgierigheid niet in te zetten; werkgevers en potentiële opdrachtgevers waarderen die interesse enorm!
Family & friends: op het vlak van vrienden en familie heb je eindelijk je mojo weer gevonden. Het afgelopen jaar is voor jou duidelijk geworden wie er voor jou toe doet en wie minder, waardoor je mooie mensen om je heen hebt verzameld. Blijf wel energie in hen steken!

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Liefde & seks: wow, slow down! Je loopt een beetje te hard van stapel. Het is fantastisch voor je dat je vorig jaar zo’n leuk exemplaar aan de haak hebt geslagen, maar hij loopt écht niet weg. Hou je Pinterest-bord met trouwjurken dus nog maar even op ‘privé’. Ben je single? Je hebt niet zo veel behoefte aan een man. Als-ie écht leuk is, wil je nog weleens op date gaan, maar je broek hou je meestal aan.
Op de carrièreladder: waar je vorig jaar veel stormen uit hebt moeten zitten op werkvlak, gaat het je nu voor de wind. Je hebt het in ieder geval stukken meer naar je zin op kantoor. Heb je een nieuwe baan, dan zie je eindelijk in waar al die tegenslagen voor nodig waren: dit werk past zo veel beter bij je!
Family & friends: je staat wat minder open voor nieuwe contacten dit jaar; je bent gewoon hartstikke tevreden met je huidige vriendenkring. Geniet ervan; niet veel mensen kunnen dat zeggen!

Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Liefde & seks: holy moly, als single-Leeuw ga je he-le-maal los in bed. Als het is omdat je daar gewoon zin in hebt, prima, maar als het voortkomt uit een eenzaam gevoel, trap dan even op de rem. Zit je in een relatie? Jullie groeien naar elkaar toe.
Op de carrièreladder: je twijfelt mogelijk aan je werk. Als je overweegt te stoppen: je zult het niet voor niets doen, want de kansen liggen voor het oprapen als je verder durft te kijken. Niets te klagen? Zorg dat je dat zo houdt: blijf vragen stellen, blijf met initiatieven komen. Je baas waardeert het meer dan hij/zij je laat zien.
Family & friends: hé, maar dat is leuk, je vriendenkring wordt uitgebreid met een bijzonder persoon! Op het eerste gezicht zou je het niet verwachten, maar je zult een megaklik krijgen met iemand. Oordeel dus niet te snel als je nieuwe handen schudt.

Maagd (24 augustus – 23 september) 
Liefde & seks: zo preuts als je vorig jaar was, zo’n bloeiende bloem ben je nu. Ben je single, dan laat je bij mannen een verpletterende indruk achter, omdat je je zo open opstelt. Ben je iemands vriendin, dan is diegene een lucky bastard: hij/zij kan al zijn geheimen bij je kwijt, ook de kinky-variant…
Op de carrièreladder: hij gaat lekker, baantechnisch. Waar al je vrienden klagen over dat ze niet weten wat ze willen, ben jij gewoon tevreden. En daar heb je ook alle reden toe: je werk is uitdagend, je hebt leuke collega’s en je baas waardeert je. Fijn!
Family & friends: nu alles op je werk steady gaat, heb je wat meer tijd voor je dierbaren. En daar snakken ze naar! Neem je moeder mee op een gezellige dag shoppen en trakteer je beste vriendin op een zelfgekookte maaltijd bij jou thuis. Succes gegarandeerd! Probeer die aandacht voor je sociale kring alleen ook vast te houden.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Liefde & seks: je bent een beetje paniekerig. Als je single bent, vraag je je af waar je grote liefde blijft. Zit je in een relatie, dan twijfel je of dit het wel is. Voor beide situaties geldt: relax. Het antwoord komt vanzelf. Door te gaan forceren, maak je misschien meer kapot dan je lief is.
Op de carrièreladder: wauw, er komt een mooie uitdaging op je pad. Je krijgt in ieder geval de kans je verder te ontwikkelen, en daar hoort een leuke salarisverhoging bij. Doen; je kunt dit.
Family & friends: de balans alleen zijn versus afspreken heb je eindelijk weer teruggevonden. Waar je vorig jaar nauwelijks meer tijd had om te slapen, trek je nu meer uurtjes uit voor het kijken van een feel-goodfilm, áll by yourself! Lekker hè?

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Liefde & seks: er is iemand die je vrijgezelle hoofd op hol brengt. Je wilt het alleen niet toegeven. Waar ben je bang voor? Schorpioenen met een relatie ontdekken dit jaar een kant van een partner die hen aangenaam verrast. 
Op de carrièreladder: je bent toe aan een nieuwe uitdaging, maar je weet niet zo snel waar je die vandaan moet trekken. Dit betekent alleen niet dat je passief achter je bureautje moet blijven zitten. Praat eens met je baas om te kijken of je meer taken op je kunt nemen, geef eens ongevraagd advies of offer je op dat project te leiden. Go, go, go!
Family & friends: jij staat altijd voor anderen klaar, maar wie zorgt er voor jou? Dat zal dit jaar blijken, als je mensen maar de kans geeft. Je hoeft niet alles zelf op te lossen!

Boogschutter (23 november – 21 december)
Liefde & seks: Cupido is jou dit jaar goedgezind als je single bent. Halverwege het jaar vuurt-ie pijlen af die tot iets prachtigs kunnen leiden, maar dan moet je er wel voor openstaan. Gebonden Boogschutters kunnen over hun relatie gaan twijfelen. Praat erover met je partner; wie weet komen jullie tot een goede oplossing. Niets zeggen maakt het in ieder geval alleen maar erger. 
Op de carrièreladder: wohoo, Boogschutter! Promotie is on its way! Je moet alleen wel geduld hebben; pas halverwege het jaar zal je baas je binnenroepen voor een leuk gesprek. Blijf dus nog even scherp!
Family & friends: je vrienden vinden het wat lastig om diepgaande gesprekken met je te voeren; ze hebben het idee dat je er soms niet helemaal bij bent. Is dat zo? Mocht er is mis zijn: zeg het maar gewoon. Daar zijn je vrienden voor.

Steenbok (22 december – 20 januari)
Liefde & seks: dat gebroken hart van vorig jaar krijgt een laatste shot lijm. Je bent weer bijna klaar om de wereld der liefde volop te verkennen. Blijf het wel rustig aan doen. Zit je in een relatie? Alles blijft z’n gangetje gaan. Ook prima!
Op de carrièreladder: je hebt misschien het idee dat je op je werk te weinig gewaardeerd wordt. Dit is niet zo; je let alleen op de verkeerde tekenen. Waarom denk je dat je baas jou soms de toko alleen laat draaien? Omdat hij vertrouwen in je heeft. Nu jij nog.
Family & friends: iemand in je vriendenkring is afgunstig. Let hier op; mensen kunnen door het groene monster rare dingen doen. Een gemene roddel is bijvoorbeeld zó de wereld ingeslingerd.

Waterman (21 januari – 19 februari)
Liefde & seks: way to go, Waterman! De eeuwige vrijgezel in jou zal zich zowaar gaan binden. Maar ja, hij is dan ook wel héél leuk. Je gaat het echt treffen! Ben je al iemands wederhelft? Er komt iets op jullie pad wat voor ophef gaat zorgen: een nieuw huis, een baan die veel aandacht van een van jullie vraagt… Zolang jullie blijven praten, komt het goed.
Op de carrièreladder: je zit dit jaar helemaal goed op je werk. Je collega’s zijn, in tegenstelling tot volgend jaar, meer bereid samen te werken en je krijgt een project aangeboden wat om veel verantwoordelijkheid vraagt. Het past dus perfect bij je!
Family & friends: je bent bezig mensen tevreden te stellen, omdat je bang bent ze te verliezen. Echte vrienden hoef je alleen niet te vriend te houden. Als je uitkomt voor wat je zelf wilt en je eigen dromen achterna gaat, zul je merken dat er genoeg mensen zijn die je hier onvoorwaardelijk in steunen.
 
Vissen (20 februari – 20 maart)
Liefde & seks: waar in 2014 stabiliteit het codewoord was, daar komt nu het woord roering op de proppen. Wow, over verandering gesproken! Relatie-Vissen kunnen voor een lastige beslissing komen te staan, wat niet per se betekent dat de liefde over is. Je zult misschien meer in de richting van het kopen van een huis of verhuizen naar het buitenland moeten denken. De vrijgezellen binnen dit sterrenbeeld krijgen moeite met kiezen, want ze moeten de mannen van zich afslaan.
Op de carrièreladder: je krijgt de kans je naast je baan verder te ontwikkelen door middel van een cursus of een ander project. Ga ervoor; het zal uiteindelijk een wereld voor je openen.
Family & friends: je kunt het een beetje aan de stok krijgen met een vriendin, omdat ze vindt dat je te veel met jezelf bezig bent. Heeft ze gelijk? Hoe dan ook: los het op; jullie zitten niet meer in groep 4.
 

Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + sterrenbeeldbedel
Of dit jaar knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij 12x een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm t.w.v. € 94, een bedel met je sterrenbeeld, weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 januari 2015.

Heel veel succes!