WIN: 5 x ? 50 shoptegoed van Kaartwereld.nl!

Winacties door Rosanne
De tijd van de postduif zijn we al even gepasseerd maar kun jij je nog herinneren hoe leuk het was als je echt post kreeg? Verras iemand eens echt door een kaartje te sturen! Weet je niet wat je moet schrijven? Wij hebben tips!

Vroeger zat je als kleintje altijd op de postbode te wachten tot de post kwam. Zou hij een brief voor jou hebben of een kaartje voor je verjaardag? Ken je nog die spannende verwachting? Het zou toch superleuk zijn om iemand oldskool te verrassen met een échte kaart! Dan hoef je niet eens te wachten tot er iemand jarig is want op KaartWereld.nl hebben ze voor elke gelegenheid wel een kaartje. Het leuke is dat je er ook een cadeautje bij kunt doen die je op de site van KaartWereld kunt bestellen. Wat dacht je van een te gekke minionballon of een fles wijn? Ideaal want zo hoef je de deur niet eens meer uit.


Speciaal 

Back in the old days was het nog normaal om kaarten te versturen maar nu voel je je echt speciaal als je er eentje krijgt. Het zegt veel meer dan een e-mail of een whatsappje. Iets tastbaars is toch echt een stuk leuker. Om het allemaal nog persoonlijker te maken kun je zelfs foto’s uploaden en op je kaart laten zetten. We verrassen onze vrienden, familie en collega’s eigenlijk veel te weinig. Jammer want het is juist zo leuk! Op KaartWereld.nl vind je voor elke gelegenheid een verrassing. Maar wat moet je er nu opzetten?

Hoe schrijf je een leuk kaartje?

Tip 1:  Maak het persoonlijk

Schrijf op je kaartje een herinnering of iets wat erg bij die persoon past in plaats van: gefeliciteerd met je verjaardag! Zo voelt diegene zich nóg specialer.

Tip 2: Een gedichtje

Als je echt niet weet wat je op een kaart moet zetten, bijvoorbeeld bij een condoleancekaartje, dan zijn kleine gedichtjes echt een uitkomst. Het internet heeft er duizenden.

Tip 3: Creabeawonder

Ben je helemaal niet zo’n schrijfster? Maak je boodschap duidelijk met een leuke tekening of ander knutselwerkje. Een foto zegt meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor een mooie tekening.

Win Win Win

Iemand verrassen gaat nu nog leuker worden, want wij mogen 5 x € 50 weggeven voor www.KaartWereld.nl! Wat moet je doen? Like Ze.nl op Facebook en druk op de meedoenbutton. En wie weet kun jij straks heel veel mensen blij maken met een kaartje!  (Of veel cadeaus kopen voor jezelf.)