Ki Ka Korting: Leuke uitjes met Capri-Sun

Winacties door Redactie Ze.nl
Op het strand, om een uur of twee. De zon brandt in je gezicht en je bent nog nét niet aan het wegknetteren. Tijd voor verkoeling? Een ijskoude Capri-Sun is een prrrrima dorstlesser. Leuk pluspunt: elke 10-pack geeft recht op korting! 
 
Nog niet zo veel plannen deze zomer? Mooi! Want Capri-Sun, je weet wel, dat verfrissende zomerdrankje waarvan je het rietje meestal misprikt, heeft een nieuwe campagne: Capri-Sun A World of Family Fun. Deze actie biedt leuke uitjes mét korting. Je kan kiezen uit: 
 
  • Eén van de parken van Plopsa (€ 7,50 korting per ticket). 
  • Een Roompot Vakantie tot € 50 korting bovenop reguliere kortingen en tevens maak je kans op 1 van de 10 weekendjes weg.  
     

Meedoen? 
Ja, je leest het goed: één 10-pack Capri-Sun staat voor 1x korting. En er is geen maximum; je mag zo vaak meedoen als je wilt (natuurlijk wel even de nieuwe actiecode invoeren). Zie jij jou wel, samen met de kids, in een Plopsa-park vertoeven óf ben je toe aan een welverdiende Roompot Vakantie? Húp, naar de winkel dan! 1) Koop de actieverpakking Capri-Sun Orange, Multivitamine of Red Fruits 2) Ga naar www.capri-sun.nl 3) Vul de 10-cijferige code op de zijkant van het pak in samen met je persoonsgegevens 4) Kies voor Roompot Vakanties of Plopsaland en PLING je ontvangt je korting per e-mail. 


Let op! 
Tot en met 31 augustus kan je de actiecode op de verpakking verzilveren. Boekingen voor Roompot Vakanties moeten voor 30 september 2015 zijn voltooid. Je kan boeken voor de periode van 1 mei t/m 31 december 2015. De te winnen weekendjes weg worden in een waardecheque van € 400 uitgereikt. De winnaars hiervan worden op 7 september 2015 bekend gemaakt. Als je voor de Roompot-korting kiest, ding je automatisch mee voor de te winnen weekendjes weg.
 
Succes ladies!