Seks & relaties / Seks
Seks

Onderzoek: 1 op de 3 heeft seks op de werkvloer gehad!

Ja-ha, kijk maar eens heel goed in het rond. Je werkplek is een stuk sexier dan je denkt, want volgens onderzoek van VrouwenZaken.com heeft 1 op de 3 werknemers seks gehad op de werkvloer. 

seks op de werkvloer

Lees ook: Relatie op de werkvloer: moet kunnen of slecht idee?

Wip op de werkvloer

VrouwenZaken.com, het nieuwe online carrièreplatform voor vrouwen, heeft onderzoek gedaan onder 500 mannen en vrouwen naar seks op de werkvloer. Een derde van de respondenten gaf aan ooit seks te hebben gehad op de werkvloer. In maar liefst 86 procent van de gevallen gebeurde dit op het eigen kantoor. Bij 40 procent smaakte het naar meer en bleef het niet bij een eenmalige vrijpartij. Verder fantaseren 7 op de 10 werknemers erover. 

via GIPHY

De grootste verleiders op de werkvloer 

Het onderzoek wijst uit dat de grootste durfals tussen de 20 en 29 jaar zijn en in de grote steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam werken. Met 44 procent is het bureau de populairste seksplek op het werk, maar ook de opslagruimte (36 procent), de vergaderruimte en het toilet zijn in trek. Wanneer de liefde werd bedreven op kantoor, werd dat in 65 procent van de gevallen gedaan met een collega. Een kwart van de deelnemers heeft het hogerop gezocht bij een leidinggevende of baas. Het populairste moment voor seks op de werkvloer is na werktijd (68 procent), gevolgd door tijdens een meeting (36 procent) en overwerken (33 procent).

via GIPHY

Kijk voor meer resultaten uit het onderzoek op VrouwenZaken.com.

Lees ook: Met deze jobs duik je het snelst het bed in met collega's