Oxana (33) en haar man zijn looners: "raken opgewonden van ballonnen"

Intiem door Rochèll

Ballonnen worden door de 33-jarige Oxana Efremova niet alleen gebruikt bij feestjes, maar ook in de slaapkamer. Zij en haar man Valentin worden ook wel 'looners' genoemd: een term voor mensen met een fetisj voor ballonnen. “Ik hou van alles aan ze, van de aanraking tot het geluid dat ze maken als ze knallen. Ze nemen je lichaamswarmte op en bewegen met je mee", legt ze uit.

Lees ook: Heidi (24) verkleedt zich in haar vrije tijd als baby: "Het is geen fetisj"

Toen haar vriend vertelde dat hij opgewonden raakt van ballonnen, besloot Oxana zich te verdiepen in zijn fetisj. Tegen Closer Online vertelt ze: "Op een dag lagen we in bed nadat we seks hadden gehad, en hij vertelde me dat hij een kinky geheim had en legde uit dat hij iets met ballonnen had. Eerst dacht ik dat hij een grapje maakte – ik had nog nooit van zoiets gehoord. Maar ik ben seksueel nieuwsgierig en sta open voor nieuwe ideeën."

Opgewonden door ballonnen

Inmiddels is ook Oxana een looner. “We spelen met alle ballonnen, van ballonnen die je voor een paar euro's kunt kopen tot echt uitgebreide ballonnen waar ik in kan klimmen en dan om me heen kan opblazen", legt ze uit. Waar de fetisj van haar man Valentijn vandaan komt? Waarschijnlijk uit een gebeurtenis uit zijn jeugd. "Hoewel hij zich niet kan herinneren wat het was. Maar tijdens de puberteit besefte hij dat hoewel hij bang was om ballonnen te laten knappen, hij er ook opgewonden van raakte. Hij onderzocht het op internet en vond een hele gemeenschap van looners", legt Oxana uit.

Geld mee verdienen

Inmiddels zijn Oxana en haar vriend al acht jaar lang looners. Naast dat de twee zelf kunnen genieten van intimiteit met behulp van ballonnen, verdienen ze er inmiddels ook hun geld mee. Ze plaatsen filmpjes online, waarin Oxana met ballonnen te zien is. Het plaatsen van deze filmpjes levert ze rond de 10.000 pond per maand op.