Dit wil iedereen wel eens uitproberen in bed volgens onderzoek

Intiem door Anne-Fleur

Stiekem fantaseren over seks doen we allemaal weleens. De een wat kinkier dan de ander, maar goed. We all do the same. Toch zijn we het over één ding in ieder geval eens: dit zouden we eigenlijk allemaal graag eens uitproberen (of eerder: volgens onderzoek de meeste mensen). Lees gauw verder!

Lees ook: 9 vormen van intimiteit die niks met de slaapkamer te maken hebben

Dit wil iedereen wel eens uitproberen in bed

Volgens de Amerikaanse krant The Stranger is er één seksuele handeling die veel mensen maar al te graag eens willen doen tussen de lakens. Zo'n 3600 mensen deden mee aan het onderzoek van de Amerikaanse krant en de respondenten vertelden maar wat graag over hun diepste seksuele dromen. 

Zo kwamen er seks do's and dont's, fetisjen, kinks en het belang van SOA-testen aan bod, maar ook werd er gulzig antwoord gegeven op de vraag: "Welke seksuele handeling wil je proberen voordat je dood gaat?". Ook hier werden er verschillende dingen genoemd, maar één antwoord sprong er met grote hoogte bovenuit, namelijk: pegging. 

Wat is pegging precies?

Voor wie er (nog) niet mee bekend is, leggen we het concept van pegging graag uit. Peggen (pegging) is simpelweg het gebruiken van een strap-on, a.k.a. een voorbinddildo. Er wordt hierbij geëxperimenteerd met anale seks en wordt veelal gebruikt voor en door heterostellen. Een man in een heterorelatie wordt natuurlijk niet gepenetreerd, dus vooral voor hem kan het een interessante bedoening zijn. Al kan natuurlijk eigenlijk iedereen een strap-on omdoen en is het vast een bijzondere ervaring voor iedereen. Anyway, pegging is dus het dragen van een voorbinddildo tijdens een vrijpartij. 

Nu kan peggen best heftig klinken wanneer je hier misschien nog nooit eerder aan hebt gedacht, toch kan het (mits je dit wil natuurlijk) nooit kwaad om het eens uit te proberen. Stuur jij je (bed)partner ook direct een berichtje zometeen? ;) 

Lees ook: De spannendste fantasieën van lezeressen: "dubbel verwend worden"