Seks & relaties / Seks
Seks

Met deze jobs duik je het snelst het bed in met collega?s

Reageer 0

Het is niet gek dat je een crush hebt op die handsome collega, aangezien we meer dan de helft van onze tijd spenderen op het werk. Fantaseren over zo’n geromantiseerd beeld uit een film of een trashy fantasie over een kopieermachine enzo…
 
Uit een eerder onderzoekje was gebleken dat maar liefst een derde (wow!) van alle liefdesrelatie op het werk ontstaat. MNM presentatoren Julie van den Steen en Peter van de Veire vroegen aan seksuoloog Goedele Liekens tekst en uitleg over lust en liefde op het werk. Natuurlijk had Goedele Liekens hierover een aantal opmerkelijke dingen te vertellen!


Goedele Liekens
Het is dus niet gek als de vonk overslaat op het werk, tussen jou en die woest aantrekkelijke vent. Je brengt namelijk heel wat tijd door daar en samen werk je aan een gemeenschappelijk doel. Precies dat, zegt Goedele Liekens, is juist erg spannend en opwindend.
 
Welke job is de beste keuze voor een romance
Niet alleen uiterst serieuze relaties ontstaan op het werk, ook hitsige affaires zijn aan de orde at the office. Goedele Liekens weet zelfs te vertellen bij welke jobs je moet solliciteren wil je even lekker van bil gaan of uitkomen op een serieuze relatie. Op werkplekken waar de sfeer heel vrolijk is en veel verschillend soort volk voorbij paradeert, maak je de meeste kans. Banen in de evenementen- en mediabranche doen het zeer goed. Stap ook eens een groot pand binnen die te maken heeft met de ambtenarij of de horeca. Die doen het ook altijd goed.
 
Werken met je partner
Als je relatie goed zit, is werken met je partner zeker geen slechte keuze. Het kan zelfs je prestaties op het werk stimuleren! Dus dames: sla je slag en vind je crush op het werk. Het brengt alleen maar voordelen met zich mee!
 
Heb jij wel eens een crush gehad op een collega?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen