Wow, zoveel procent van de vrouwen heeft nooit een orgasme gehad

Intiem door Elsemieke

Er is niets fijners dan een ontspannend orgasme na een potje flink ramptetampen met je lover. Toch blijken lang niet alle vrouwen dat zo te ervaren. Veel vrouwen hebben zelfs nog nooit een orgasme gehad. Hoe kan dat toch?
 
We weten allemaal wel hoe we een man moeten laten klaarkomen. Natuurlijk vergt het even wat oefening om hem precies te geven wat hij wil, maar zijn genotsknots heeft geen aparte handleiding nodig. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat er tegenover elk vrouwelijk orgasme maar liefst drie mannelijke orgasmes staan. 

 
Clitoris
Het blijkt dus erg lastig te zijn om een vrouw trillende benen te bezorgen. Volgens seksuoloog Wim Slabbinck heeft wereldwijd 35% nog nooit een orgasme gehad. Volgens hem komt dat door de vele misvattingen die er rond het vrouwelijk hoogtepunt bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat de clitoris meer is dan dat ene knopje? Hij loopt helemaal door tot aan de binnenkant van je vayjayjay!
 
Masturberen
Seksuoloog Wim Slabbinck heeft dan ook maar één oplossing. We moeten aan de slag! “Masturberen is emanciperen, alleen dan kan je ontdekken wat voor jou werkt en wat je fijn vindt." Vanavond duiken wij dus maar even extra vroeg onder de wol… 

Beleef jij tijdens elke vrijpartij een hoogtepunt?