Waarom je gewoon lekker aan onenightstands moet doen

Intiem door Sascha

Die lust die er ontstaat bij een onenightstand, die wil je echt niet missen. Daarnaast is het ook nog eens enorm goed voor je zelfvertrouwen, dus why not? Wij zeggen; gaan met die banaan (letterlijk en figuurlijk).

 
Sommige dingen moet je gewoon doen. Niet over nadenken, gewoon doen. Waarom je lekker vaak van bil moet gaan met een vreemde, hebben wij even voor je opgesomd. Lekker doen!


1. Wel de lusten, niet de lasten

Klinkt toch heerlijk? Sterker nog, dit is de realiteit van onenightstands. Lust is er zeker, maar de lasten zijn thank god niet aan de orde.
 
2. Wat maakt het allemaal ook uit!
Niet al te goed geschoren of je minst sexy slipje aan? Wat maakt het ook allemaal uit. De kans is groot dat je hem nooit meer ziet. Joe!
 
3. Shop dat mooie lingeriesetje
Sommige dingen zie je al dagen, maanden, jaren van tevoren aankomen. Zo ook een onenightstand. Een avondje stappen en eindigen in een ander bed? Trek je allermooiste lingeriesetje aan, voel je zeker en go for it!


4. Condoom it is!

Geen gezeur en zéker geen gemaar. Dat ding gaat gewoon om, einde discussie.
 
5. Wel seks, geen verdriet
Heerlijk genieten van een flinke vrijpartij om vervolgens zonder blikken of blozen de deur uit te stappen. Tot nooit meer ziens!
 
6. Watch and learn
Door onenightstands te hebben, kun je lekker oefenen. Want zeg nou zelf, oefenen baart toch kunst? Alles kun je leren en in alles word je steeds beter. No limits!
 
7. Me, myself and I
Denk vooral gewoon lekker aan jezelf. De kans dat hij dit ook doet is zeer groot. Niet bezig zijn met bepaalde verwachtingen, want die zijn er niet bij een onenightstand!


8. Spanning en sensatie

Een beetje spanning en iets nieuws proberen op zijn tijd, kan zeker geen kwaad!
 
9. Zelfvertrouwen boost
Mannen die wild van je worden, dat is wat een vrouw een zelfvertrouwen boost geeft. Dus hoe meer onenightstands, hoe meer zelfvertrouwen boosts! Precies wat we nodig hebben.
 
10. Sportse!
Als je dan toch bezig bent. Ooit wel eens opgezocht hoeveel calorieën je wel niet verbrandt met sexy time? Nou, een heleboel in ieder geval. Vooral de acrobatische standjes zijn een zeer goed advies om aan te nemen als het weer tijd is voor een workout.
 
Heb jij wel eens een one-night stand gehad?