Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht sex(toy) expert noemen. Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: Het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest.

Het lijkt misschien allemaal rozengeur en maneschijn, een baan als seksspeeltjes-tester. Over het algemeen is dat ook zo, maar wanneer je er al meer dan 1000 hebt getest ligt de lat nu eenmaal vrij hoog. Ik kom dan ook regelmatig toys tussen mijn lakens tegen die dusdanig slecht zijn dat ik ze het liefst meteen m'n bed, m'n kamer en m'n huis uitflikker. OMG, wát een bagger. Helaas moet ik er dan tóch nog een review over schrijven, want ik krijg een speeltje vaak in ruil voor een eerlijke review. Een speeltje dat om te janken zo slecht was, is Inmi Roto.

Eerste indruk 

Ik was de Inmi Roto zelf online tegengekomen en het leek me op het eerste oog wel wat. Een stevige, brede staafvibrator met bovenop een clitoraal gedeelte. Zodat je niet alleen intern, maar ook extern wordt verwend met trillingen. Precies wat de meeste vrouwen, waaronder ikzelf, nodig hebben om tot een orgasme te komen.

Rib uit je lijf

De Inmi Roto kost je maar liefst €119,95, dus daar mag je best wat voor verwachten. De basic kartonnen verpakking viel mij een beetje tegen voor die prijs, maar toen ik deze vibrator in m'n handen had was dat meteen vergeven. Wat een ding! Ik hou van wat grotere toys en dat was deze zeker.

Deze staafvibrator is stevig. De kop van de staaf kan draaien en trillen en er zitten ronddraaiende parels in de staaf. Als klap op de vuurpeil zit er ook nog een gedeelte aan de staaf vast dat tegen je clitoris trilt. Toen ik de Inmi Roto ging testen had mijn vagina dus genoeg om over na te denken. Kortom, ik kon niet wachten om te gaan testen!

Pijn en ellende

Helaas kreeg ik de Inmi Roto met geen mogelijkheid op een fijne manier in mijn vagina. Het deed pijn. Niet alleen tijdens een solosessie, maar ook tijdens het vrijen met mijn vriend. Toen het speeltje eenmaal 'op z'n plek' zat en de kop van de staafvibrator begon te draaien, werd mijn baarmoeder van links naar rechts geslingerd. Geen pretje. Nu zou dit probleem gemakkelijk op te lossen kunnen zijn door de staaf niet volledig in te brengen, want de meeste lekkere zenuwuiteinden zitten in de eerste 5 tot 6 centimeter van je vagina, waaronder je G-spot. Helaas werd ook daar het speeltje niet veel beter van, want er zat nog een veel ergere ontwerp-fout in de Inmi Roto.

Het clitorale gedeelte van de Inmi Roto staat namelijk haaks op de staafvibrator en die twee onderdelen zitten muur, maar dan ook echt muurvast. Hoe ik het ook probeerde: de trillingen van het clitorale gedeelte kwamen nog niet in de buurt van mijn clitoris. Die trillingen schoten alle kanten op, behalve de goede. Kortom, de Inmi Roto is gemaakt met een fictieve vrouw in gedachte, want geen enkele vrouw krijgt het voor elkaar om met deze toy tegelijkertijd haar G-spot en haar clitoris te stimuleren. En daar betaal je dan € 119,95 voor. Om te janken. 

Deze waren wél fijn

Gelukkig komen er ook regelmatig pareltjes van goede seksspeeltjes voorbij! Zo kun je er vanuit gaan dat toys die bij mij een 9 scoren supergoed en toys die een 10 scoren écht briljant zijn. Nieuwsgierig naar welke speeltjes ik geweldig vond? Deze seksspeeltjes waren supergoed en deze seksspeeltjes waren briljant

Inmi Roto

Eerder schreef Luna ook: 
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!