Mei masturbatiemaand: Welk seksspeeltje past bij jou?

Intiem door Redactie Ze.nl

Iedere vrouw is anders en zo ook haar seksuele voorkeuren. Christina Aguilera zong niet voor niets “I’m a genie in a bottle, you gotta rub me the right way”, kortom je moet weten hoe je de knoppen moet bedienen. Een seksspeeltje dat jou tot ongekende hoogte weet te brengen, kan een ander weer compleet koud laten. Speciaal in het kader van Mei Masturbatiemaand lees je hieronder welk seksspeeltje het beste op jouw voorkeuren aansluit.

1. Versiering van achteren

Vind je seks op z’n hondjes heerlijk, maar voel je je in die houding ietwat bekeken? Of kan je achterste wel wat extra stimulatie gebruiken tijdens een vrijpartij? Dan is een buttplug misschien wat voor je. Je hebt ze in alle soorten en maten. Met versiering of zelfs, zoals deze Glazen buttplug, met een konijnenstaartje! De ultieme versiering als jullie als konijntjes tekeer gaan.

 

Glazen buttplug met konijnenstaartje € 34,96

2. Kom je moeilijk klaar?

Ben je niet zo gemakkelijk tot een hoogtepunt te brengen en is jouw gebruiksaanwijzing simpelweg iets gecompliceerder dan die van een IKEA-kast? Dan heb je vast nog nooit van de Womanizer gehoord, want zodra je deze jongen hebt weten te bemachtigen, wil je nooit meer anders. Zelfs vrouwen die nog nooit eerder klaar kwamen, klaarden het klusje binnen twee minuten met de Womanizer. Lees hier wat andere vrouwen van de Womanizer vonden. De Womanizer werkt, in tegenstelling tot veel vibrators, namelijk op luchtdruk. Het kost je een duit, maar dan heb je er wél eentje met panterprint en kristallen versiering. 

Womanizer, € 189,00 

3. Hou je wel van een lolletje?

Staat seks voor jou gelijk aan plezier én vind je het heerlijk om te badderen? Dan is dit ondeugende badeendje wel wat voor je. Het compacte reismaatje neem je overal mee naartoe en kun je lekker laten ronddobberen tussen het badschuim. Zodra je haar aanraakt gaat ze over haar hele lichaam trillen en vibreren. Als dát niet ontspannen badderen is...

I Rub My Duckie, €19,51

4. Dubbel genot

Vind jij het ultiem genieten wanneer je zowel vaginaal als clitoraal verwend word? Dan is de Tarzan wellicht iets voor jou. Deze vibrator heeft een gedeelte dat in je vagina vibreert en een gedeelte dat tegelijkertijd je clitoris verwent. Kortom, dubbel genot! Je kunt bij de Tarzan ook nog eens je lievelingskleur én -dier kiezen, namelijk Rabbit, Butterfly, Dolfijn of Kolibrie. 

Lily Vibrator, €20

5. Het oog wil ook wat

Vind jij het belangrijker dat de vriend op jouw nachtkastje er vooral heel sexy uitziet? Dan is de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit wel wat voor je. Hij ziet er eerder uit als een kruising tussen een fancy elektrische tandenborstel en een chique gezichtsreiniger, maar het is wel degelijk een vibrator. Naast zijn geweldige design heeft hij ook een G-spot en clitoris stimulatie, werkt hij net als de Womanizer op luchtdruk en heeft hij twee vibratie motortjes met wel tien (!) standen. Gegarandeerd dat daar genot voor jou tussen zit. 

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit  € 59,46

6. Stiekeme genieter

Wil jij liever niet dat jouw gasten een enorme Tarzan vibrator uit jouw nachtkastje vissen, maar ben je op zoek naar iets subtielers? Dan is een mini vibrator misschien wel wat voor je. De bullet vibrator is subtiel en elegant en kun je onbezorgd in je tas bij je dragen. Niemand die het opvalt dat dit vriendje jou stiekem tot ongekende hoogtes brengt.

Bullet Vibrator, €16,96

7. Vibrator met lichaamswarmte

Gaat er volgens jou niets boven een warme jongeheer, maar is dat simpelweg niet altijd voor handen wanneer jij er behoefte aan hebt? Dan komt de JimmyJane Glo Rabbit Verwarmende Vibrator wellicht goed van pas in jouw nachtkastje. Deze vibrator is namelijk, jawel, verwarmd! Zo voelt het net echt als je je ogen sluit. Hij is overigens ook waterproof, dus je kunt met dit vriendje lekker in bad spetteren. 

JimmyJane Glo Rabbit Verwarmende Vibrator € 72,21 

Win een Masturbatiemaand pakket t.w.v. €400!

In het kader van Mei Masturbatiemaand wil EasyToys een gelukkige winnares in het zonnetje zetten met een Masturbatiemaand Suprisebox t.w.v. 400! Meedoen is simpel: geef een leuke en origineel antwoord op de vraag 'welke toy(s) mogen tijdens masturbatiemaand niet ontbreken in jouw nachtkastje?' en wie weet win jij de suprisebox! Klik hier om te zien hoe je mee kunt doen.