Nog één keer dan: Deze Temptation Island deelnemers hadden seks met elkaar

Media door Roos

Nu je favo guilty pleasure programma Temptation Island is afgelopen zit er niets anders op dan huilen in je bed. Wat moet je nu met je tijd? En bovenal: waarover moet je het hebben met je collega's bij de koffiemachine? Om het gapende gat in je hart op te vullen presenteren we je daarom nog één laatste smulsessie: wie deed het nou ook alweer met wie?

Lees ook: Nieuw seizoen Temptation Island tóch met BN’ers (en dit weten we al!)

1. Joshua - Megan - Chloe - Kevin

De love square tussen Joshua, Chloe, Megan en Kevin is misschien wel het meest spraakmakende van het hele seizoen. Megan en Kevin kwamen als stel naar het eiland, maar al snel viel Megan voor de charmes van verleider Joshua, die zich als redder in nood opwierp om Megan uit de klauwen van Kevin te bevrijden. Intussen deed Kevin het met verleidster Chloe en zij werd al snel verliefd op hem. Lees: binnen twee dagen. Still following? Of de twee mannen simpelweg op dezelfde vrouwen vallen of Joshua het expres voorzien had op Kevins vrouwen is onduidelijk, maar na de opnames van het programma kaapte Joshua ook Chloe weg bij Kevin. De twee hadden zelfs even een relatie en Joshua gaf aan smoorverliefd te zijn, maar Chloe wilde liever nog even van het leven genieten. Zonder Joshua. Of Chloe nu weer samen is met Kevin? Daar lijkt het wel op.

Lees ook: Temptations Joshua kampt met verlatingsangst: 'Ik heb nachtmerries dat mijn vriendin vreemdgaat'

2. Billy & Andrea zeven keer (!)

Billy en Andrea mogen dan verleiders zijn die we niet veel hebben gezien tijdens het programma, maar dat wil niet zeggen dat ze hebben stilgezeten. Althans, na de opnames dan. In een aflevering van Zie Ze Liegen geeft Billy namelijk toe maar liefst zeven (!) keer gesekst te hebben met de Italiaanse casanova. Ook Andrea bevestigt zijn avontuurtje met Billy. Toen hem gevraagd werd welke verleidster hij wel zag zitten voor een verzetje, antwoordde hij: "Zwanetta, want Billy heb ik al gehad."

Lees ook: Deze acht vrijgezellen doen mee aan Ex On The Beach: Double Dutch

Laetitia blijft geheimzinnig

Ook Laetitia heeft niet stilgezeten na de opnames van het programma. Tijdens de opnames zette ze nog alles op alles om Mezdi te verleiden, maar helaas mocht dit niet baten. Na alle verwoede pogingen moest de verleidster wat stoom afblazen, maar met wie? Ze gaf al toe met verleider Matthew geslapen te hebben, maar ontkent dat ze seks hebben. Ook kan ze bevestigen dat het niet Joshua was. Die had het tevens ook druk met andere dingen. Maar wie dan wel? Daar wil de verleidster geen uitspraken over doen. Hè wat flauw!

Mezdi gezwicht voor verleiding

Mezdi mag de verleidingen tijdens Temptation Island dan (soort van) hebben weerstaan, maar tijdens de opnames is hij wel degelijk ten prooi gevallen aan een van de verleidsters. Hij knuffelde eerder al met Laetitia en zoende met Denise achter gesloten deuren, maar uiteindelijk was het verleidster Yasmine die Mezdi heeft weten te veroveren. Althans, meerdere tekenen op hun social media accounts doen geloven dat de twee inmiddels een setje zijn. Of er sprake van seks is geweest blijft ontduidelijk. En maak je geen zorgen dat Daniëlle nu ergens in een hoekje zit te huilen, want die lijkt inmiddels ook alweer aan de man

Lees ook: Cherish geeft in bijzijn Tim toe: 'Het was allemaal een spelletje' - Temptation Island

Samenvatting

Kortom, er werd heel wat afgesekst. Tolt je hoofd nog steeds van al deze info? Geen punt, zetten we het toch gewoon even voor je op een rijtje:

  • Joshua & Megan
  • Joshua & Chloe
  • Chloe & Kevin
  • Billy & Andrea
  • Laetitia & 'mystieuze aanbidder' (ze 'sliep' wel samen met Matthew)
  • Mezdi & Jasmine (hoewel niet 100% bevestigd)

Nieuw seizoen Temptation

Kun je net als wij geen genoeg krijg van Temptation Island? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 7 juni kun je exclusief op Videoland genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS vol drama, seks en geflirt. Ja, je leest het goed: dit keer is het met BN'ers. Benieuwd hoe dat zit? Meer informatie lees je hier.

Lees ook: Huh?! Megan en Kevin waren weer samen na Temptation Island

Beeld: Giphy, Vijf