Temptations Joshua kampt met verlatingsangst: 'Ik heb nachtmerries dat mijn vriendin vreemdgaat'

Media door Roos

Voor veel kijkers is verleider Joshua dé trots van Temptation Island. De felbegeerde vrijgezel heeft flink van fans binnen en buiten Temptation verzameld naar aanleiding van het programma. Maar op de bank bij Goedele blijkt achter dat perfecte masker een jaloerse jongen met verlatingsangst schuil te gaan.

Lees ook: Dit was je nog niet opgevallen: verleider Joshua lijkt als twee druppels water op deze acteur

Jaloezie

Gisteren was Joshua te gast bij het praatprogramma Goedele On Top. Het gesprek kreeg een sombere wending toen Goedele hem vroeg naar zijn breuk met Chloe. Hij zegt dat hij echt verliefd op haar was, maar dat hij jaloers was en Chloe nog van haar leven wilde genieten. “Misschien was ik op dat moment niet goed genoeg voor haar en toen heeft ze een andere persoon gevonden” zegt Joshua zichtbaar geëmotioneerd. 

Verlatingsangst

De 21-jarige verleider vertelt dat hij op meisjes valt die hard to get zijn. “Liefde is gewoon zoiets raars en unieks”, vervolgt hij. “Ik droom er zo vaak van dat je iemand zo graag ziet en ze dan vreemdgaat of kust met een ander persoon. Ik wil zoiets echt niet meemaken.” Met deze woorden zou je bijna niet geloven dat hij als verleider mee deed aan Temptation Island.

Condoom om je hoofd

Het is niet de eerste keer dat Goedele flink wat juicy details los weet te peuteren bij de Temptation deelnemers. Zo kwam ze te weten dat Mezdi er tijdens zijn relatie met Daniëlle nóg twee relaties op nahield, dat Cherish Tim eigenlijk een bloedzuiger vond en dat Joshua en Megan onveilige seks hadden vanwege een te klein condoom. Dat laatste werd gisteren overigens bevestigd door Joshua. Ondanks Goedele’s poging dat een condoom zelfs om je hoofd past, bleef hij erbij dat het simpelweg te strak zat.

Lees ook: Snap jij het nog? Joshua en Chloe hadden relatie: 'Ze ging vreemd'

Beeld: Vijf