Temptations Mezdi zou een relatie hebben met deze verleidster (en het is niet Zwanetta of Laetitia)

Media door Laura

Vanaf de eerste dag op Temptation Island was Mezdi al volop aan het genieten van al het vrouwelijk schoon. "Praten" met Zwanetta in de zee, knuffelen met Laetitia in de badkamer, zoenen met Denise achter gesloten deuren en goede gesprekken met Inge. Terug in Nederland lijkt hij ook heel goed te kunnen "praten" met een andere verleidster.

mezdi yasmine

Lees ook: Woohoo! Je kunt Temptation Island op groot scherm bekijken 

Hoge boete

In het contract van de Temptation-deelnemers staat dat ze niks mogen verklappen over de afloop van het programma. En anders? Een boete van 10.000 euro. Toch lappen veel Temptationezen deze regel aan hun laars, want de Instagram-kiekjes van verliefde, nieuwe koppeltjes vliegen je zonder pardon om de oren. 

Mezdi en Yasmine

Ze hebben het nog niet officieel bevestigd, maar alles wijst erop dat Mezdi en Yasmine een setje zijn. De twee waren de afgelopen weken al opvallend vaak samen gefotografeerd bij verschillende evenementen. Andere deelnemers zetten er allerlei lieve berichtjes onder. Dat kan gewoon toeval zijn, maar de laatste Instagram story van Yasmine is alles behalve subtiel. Ze plaatste een foto van Mezdi die slaapt op haar schoot met de tekst "Sleepy Head". De foto is genomen in zijn woonplaats Heerenveen.

Toch geen boete?

Maar eh... hoe zit het nu met die torenhoge boete? "Wat nu her en der wordt getoond op social media ondermijnt op geen enkele manier de spanningsboog of verhaallijn van de komende afleveringen van Temptation Island', aldus Barbara Salamon van VIJF, de Belgische zender die Temptation uitzendt. "Integendeel, het draagt enkel bij tot speculatie, voorspellingen en theorieën over het gespreksonderwerp bij uitstek bij de honderdduizenden kijkers. Het productiehuis, dat het contract afsloot met de deelnemers, blijft de deelnemers hoe dan ook aanmanen tot discretie, ook op social media.' 

Of de vonk tussen Mezdi en Yasmine is overgeslagen op Temptation Island of pas achteraf moet nog blijken... Nog een paar afleveringen te gaan!

via GIPHY

Lees ook: Is dit het bewijs dat ook Vanessa en Jeremy uit elkaar zijn na Temptation Island?

Beeld: RTL