Deze acht vrijgezellen doen mee aan Ex On The Beach: Double Dutch

Media door Roos

Kun je al geen genoeg krijgen van Temptation Island? Dan hebben we een mooi vervolg voor je: Ex On The Beach: Double Dutch, waarbij acht singles op een tropisch eiland worden gedropt waar hun exen één voor één zullen aanspoelen. Zoals altijd met exen is er flink wat unfinished business op te lossen en dat staat garant voor flink wat drama.  Inmiddels zijn de deelnemers bekendgemaakt en ééntje kennen we al van Temptation Island.

Lees ook: Heeft Temptations Daniëlle een nieuwe liefde?

1. Alex

Je ziet hem al van mijlenver aankomen met zijn stralendwitte gebit en ja, je herkent hem van het vorige seizoen van Temptation Island. Deze hulk heeft momenteel zijn eigen sportschool, waar hij zijn klanten beach ready klaarstoomt. Naar eigen zeggen een alfaman, waarbij mannen hun vriendin spontaan vastgrijpen wanneer hij langsloopt. Hij is niet vies van meerdere vrouwen tegelijk en daardoor heeft hij vorig jaar de kaap van 300 bedpartners behaald. Gefeliciteerd Alex, wat een bijzonder moment moet dat geweest zijn... De cast van het programma heeft in ieder geval weinig moeite gehad met zijn exen op te speuren. 

2. Jorden

Single twee is Jorden uit Amstelveen. De zelfbenoemde playboy probeert elke vrouw die hij tegenkomt voor zich te winnen. Dat lukt hem aardig, want hij heeft al zo'n 400 vrouwen zover gekregen dat ze met hem in bed duiken. Ook bij hem schort het in ieder geval niet aan zelfvertrouwen..

3. Roy

Nummer drie is Vlaming Roy. De 25-jarige Limburger heeft als levensmotto: "Ge zijt geen player als ge echt goed erin zijt." Juist ja. Roy heeft een hekel aan mensen die liegen en bad-hair-days. Hoewel hij zichzelf als een wereldverbeteraar ziet heeft hij al wel heel wat meisjes boos gemaakt die zich gebruikt voelden. Zijn lievelingsvrouw? Zijn moeder uiteraard. Die ook voor ál zijn bedpartners een lekker ontbijtje klaar zet. Wat een teamwork, die Roy en zijn mama. 

4. Nico

De vierde en laatste vrijgezelle man is Nico. De 23-jarige player woont in Brasschaat en noemt zichzelf flirterig, sportief, ijdel en een feestbeest. Zijn exen staan garant voor flink wat drama: "Meestal na een onenightstand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als die mij zien."

Lees ook: Stop de persen: er zijn gelekte beelden van het laatste kampvuur van Temptation Island 2018

5. Elodie

Jep, er doen ook vrouwen mee aan Ex On The Beach: Double Dutch. Zo ook Elodie, de 23-jarige schone uit Den Haag heeft haar hart op haar tong. In een dronken bui wordt ze een echte kleptomaan en komt geregeld thuis met tuinkabouters of bloempotten. Benieuwd hoe ze dit op een tropisch eiland gaat regelen.

6. Channah

De Amsterdamse Channah is de tweede vrouw die zal meedoen aan het programma. Ze heeft een flinke lijst met exen, waaronder ook een aantal Bekende Nederlanders. Oh joy, wat hebben we er zin in. Ze wordt snel verliefd en hoop dat ze de ware tegenkomt op Ex On The Beach: Double Dutch. Benieuwd hoe ze dat gaat doen in een villa vol met exen. 

7. Lie

Deze getattoeerde dame is niet Pommeline, maar de 24-jarige Lie. Ze gaat naar eigen zeggen voor flink wat opschudding zorgen, want ze is sexy, cute en psycho. Ze haat het om afgewezen te worden en is stikjaloers wanneer verliefd. Bijzonder gevaarlijke combo op Ex On The Beach als je het ons vraagt.

8. Jamecia

De 27-jarige Jamecia is de laatste die het strand onveilig zal gaan maken. Samen met haar zus runt ze haar eigen beautysalon in Gent. Met een borrel op wordt ze handtastelijk en flirterig en kent ze geen schaamte. Haar grootste droom? Model staan voor de playboy. Haar droomman? Alex. Hey, is dat even toevallig...

Lees ook: Temptation Island-fan? Deze series ga je ook geweldig vinden