Lifestyle / Media
Media

Stop de persen: er zijn gelekte beelden van het laatste kampvuur van Temptation Island 2018

We hebben nog maar een paar Temptation Island-afleveringen te gaan en als we de makers en deelnemers mogen geloven kan er nog "van alles" gebeuren. Ja-ha, want de dreamdate vol verleidingen komt dichterbij. Daarna volgt het laatste kampvuur waar de koppels elkaar na veertien dagen weer terugzien. Dat wordt smullen natuurlijk! Wil je weten hoe ze op elkaar gaan reageren? Vandaag lekten er beelden uit van de preview.

laatste kampvuur temptation island

Lees ook: Snap jij het nog? Joshua en Chloe van Temptation Island 2018 hadden relatie: 'Ze ging vreemd'

Gelekte beelden

Het gaat om de preview van aflevering 15 die op Videoland te zien is aan het eind van aflevering 14. De beelden werd gekopieerd en het internet opgeslingerd, maar is er inmiddels afgehaald. Natuurlijk zijn we de beroerdste niet en gaan we je precies vertellen wat er te zien is in de preview. Let op: spoiler alert!

Keiharde confrontatie

Het begint met een boze Daniëlle die Mezdi confronteert met zijn avontuurtjes met Denise. "Je hebt met een ander gezoend. Zoiets doe je niet bij een ander meisje in een relatie, neem ik aan." Ook Megan neemt geen blad voor de mond als ze haar inmiddels ex-vriend Kevin weer terugziet. "Ik ben blij dat jij een keer hebt gevoeld hoe ik me bijna heel de relatie heb gevoeld. Echt waar. Dat verdiende je echt." Het fragment met Vanessa en Jeremy is nogal cryptisch, waarschijnlijk omdat Jerrr weinig spannends heeft uitgespookt. "Ik sta er zelf versteld van", zegt Jeremy. Tja, dat kan natuurlijk over van alles gaan.

Deborah en Tim

Dan de hereniging van Debrah Leemans en Timtation, daar kijken we natuurlijk het meest naar uit. Rick Brandsteder begint met één van de vele brandende vragen: "Wat heb je eigenlijk met die ring gedaan?" Waarop Tim antwoordt: "Die zit in mijn zak." Dan switcht het beeld naar het gesprek met zijn ex-vriendin. "Er zijn gevoelens ontstaan voor iemand", zegt Tim met een onschuldige blik. En ja: Deborah looks pissed!

Wil je de preview met eigen ogen bekijken? Dat kan als je een Videoland-account hebt. Open aflevering 14 en ga naar 38:50.

via GIPHY

Lees ook: Deze Temptation Island-verleider doet mee met 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Beeld: RTL