Next level aftrekken: dit zijn de beste ruk-trucs om hem te verwennen

Intiem door Redactie Ze.nl

Trekken, rukken, er een sjor aan geven: aftrekken kan de perfecte sekshandeling zijn als je even geen zin hebt in penetratie of orale seks. Want dat kan dames, daar hebben we soms gewoon effe geen zin in. Aftrekken saai? Nee hoor, niet als je iéts meer trucjes uit de kast haalt dan een simpele sjor op en neer. Hoe je van aftrekken een ware sensatie kunt maken? Wij geven je vijf tricky trek-trucs. 

aftrekken tips

Lees ook: Dit zijn de meest gebruikte smoesjes door mensen die vreemdgaan

1. Rusty trombone

Heb je weleens van de rusty trombone gehoord? Zou kunnen, we hebben al eerder uitgelegd wat dat is. Terwijl je hem met je hand aftrekt, kun je zijn anus likken. Het vergt wat oefening, maar het beste is als de man voor met zijn benen wijd voor je gaat staan. Zo kun je als het waar ‘trombone’ spelen, door zijn anus met je tong te stimuleren terwijl je met je hand zijn penis verwend. Tipje: spring van tevoren wel even samen onder de douche om een bruine snoet (sorry) te voorkomen. Nog een tip: glijmiddel. Heel veel glijmiddel. 

2. Vergeet de ballen niet

Ook een plek die je niet mag vergeten terwijl je hem aftrekt zijn z’n ballen. Lik eraan, speel ermee: dit is namelijk iets wat mannen niet bij zichzelf kunnen doen tijdens het masturberen en dus extra speciaal. En wanneer je compleet op je gemak bent bij elkaar, kun je ook zijn ballen likken terwijl hij zichzelf aftrekt. 

3. Spiegeltje spiegeltje…

Om het aftrekken weer eens een andere draai te geven (niet letterlijk, ik herhaal: niet letterlijk) kun je samen voor de spiegel gaan staan. Sta naakt achter hem terwijl je zijn penis met je hand masseert en aftrekt en kijk elkaar via de spiegel diep in de ogen aan. Een extra touch: doe wat glijmiddel of olie over je borsten en wrijf ze tegen zijn rug aan. Oeh la laaa…

via GIPHY

4. Man <3 manicure

Je hebt er misschien nooit over nagedacht, maar mannen kunnen het ontzettend geil vinden om jouw mooie vrouwenhanden om zijn pik te zien. Het is namelijk een heel ander gezicht dan zijn mannelijke grote eigen handen. Heb je mooie puntige en netjes gelakte nagels? ‘Kietel’ zijn penis dan met het puntje van je nagels. Maar doe het wel héél zachtjes!

5. Adem in, adem uit

Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar een aftrekbeurt kan een stuk intenser worden als je samen op jullie ademhaling let. Dat werkt zo. Voordat je aan de trekpartij begint zorg je ervoor dat de ademhaling van jou en je bedpartner tegelijk loopt. Adem samen rustig in door de neus naar je buik toe en adem uit door je mond. Zodra jullie gelijk lopen, kun je beginnen met het strelen. Diep ademhalen helpt de bloedcirculatie door de genitaliën te verbeteren en stress te verminderen. Plus: je voelt je meer verbonden met elkaar. Een win-win!

via GIPHY

Lees ook: Zo houdt hij het langer vol tijdens de seks