Seks & relaties / Seks
Seks

Zo houdt hij het langer vol tijdens de seks

(Te) snel klaarkomen is een van de grootste taboes in het seksleven van de man. En hoewel je hem geruststelt met een ‘geeft niet, je kunt er niets aan doen’, is het nog maar de vraag in hoeverre dat helpt. Wat wél helpt, is hem een handje helpen. Letterlijk. En daarmee help jij jezelf weer. Hoera! 

Lees ook: Een keelorgasme bestaat en zo krijg je er een - VRIJ-dag

1. Voorspel is key!

Is hij er tijdens ‘de daad’ als de kippen bij? Zorg dan dat je het voorspel lekker lang uitsmeert. Op die manier ben jij ook helemaal in the mood wanneer het eenmaal op de pielemuis in de voorbips aankomt en is het minder erg als dit wat korter duurt.

2. Gebruik een cockring

Een cockring gaat (zoals je waarschijnlijk zou verwachten) om de penis heen. Deze zorgt voor extra druk op de penis, waardoor de bloedtoevoer wordt verminderd. Op die manier kan een orgasme uitgesteld worden. Plus, seksspeeltjes zijn awesome!

3. Squeeze it, baby

O nee, hij komt bijna! Dit is wat je doet: verwijder de penis en knijp nachtjes in de eikel. Neem even pauze en leg dan je hand stevig om zijn penis en knijp erin met je duim en wijsvinger. Het knijpen kan een orgasme uitstellen, zodat je weer effe doorkan.

4. Verander van positie

Doorgaans kan hij wel aangeven wanneer het moment supreme is aangebroken, dus verander wanneer het bijna zover is van positie. Op die manier wordt hij afgeleid en kan ook het orgasme nog even uitgesteld worden. Verder kan het ook helpen om het ritme te veranderen. 

5. Neem korte pauzes

Niet alleen fijn om even op adem te komen, maar ook voor hem om de boel nog even uit te stellen. Maar neem niet te lang pauze, want van uitstel komt afstel. 

6. Lekker doorpakken

Toch voortijdig gefinisht? Het feit dat hij klaar is, wil niet zeggen dat jij dat ook bent. Laat jezelf lekker verwennen en tegen de tijd dat hij klaar met jou is, is hij zelf misschien wel weer klaar voor een tweede ronde..

via GIPHY

Lees ook: Next level aftrekken: dit zijn de beste ruk-trucs om hem te verwennen - VRIJ-dag