Dit zijn de meest gebruikte smoesjes door mensen die vreemdgaan

Relaties door Chloe

Wanneer mensen vreemdgaan hebben ze vaak een excuus waarvoor ze de deur uitgaan. Vooral bij langdurige affaires zullen vreemdgangers een smoes hebben die ze vaker in kunnen zetten. De Britse datingsite Illicit Encounters, waar mensen iemand op kunnen vinden om mee vreemd te gaan, deed onderzoek naar de smoesjes die zij gebruiken. Deze smoesjes worden het meest gebruikt.

 

De sportschool

De sportschool is een veel gebruikt excuus. Bij mannen staat dit op nummer 7 van meest gebruikte smoesjes en bij vrouwen zelfs op nummer 1. Dus gaat jouw partner ineens wel heel vaak naar de sportschool maar zie je weinig resultaat? Stel dan een keer voor om samen naar de sportschool te gaan. Zo kom je er snel genoeg achter.

Werk

Zowel mannen als vrouwen gebruiken werk vaak als excuus om niet thuis te komen. Bij beide geslachten staat op nummer 3 overwerken gevolgd door socializen na werk. Let dus goed op als je partner ineens wel heel veel overwerkt of nog even 'blijft hangen'. Vrijwillig op je werk blijven gebeurt namelijk zelden. 

De hond uitlaten

Hoe we dit voor ons moeten zien weten wij ook niet, maar zowel bij mannen als vrouwen is dit een veel gebruikt excuus. Had jouw partner nooit zin om de hond uit te laten en gaat hij of zij nu graag met jullie hond naar buiten? Dan is het misschien tijd om alarm te slaan.

Golfen en winkelen

Golfen staat op nummer 2 bij de mannen. Deze smoes is waarschijnlijk zo populair omdat je met een potje golf wel een paar uur zoet bent. Een goed excuus dus om uren weg te blijven en een kleine kans dat je partner mee wil. Vrouwen gebruiken winkelen dan weer vaak als excuus om er een paar uur tussenuit te knijpen. En ook dan zal er bijna geen man zijn voorstelt gezellig mee te gaan.

Vrienden

Vrienden worden ook bij beide geslachten vaak ingezet als alibi. Zo wordt uitgaan of afspreken met een beste vriend of vriendin veel gebruikt. Je beste vriend/vriendin zal je tenslotte niet verraden en is dus een populair alibi.