Veel mannen masturberen op het werk

Intiem door Redactie Ze.nl
Dat mannen vaak meer behoefte aan seks hebben dan vrouwen, is algemeen bekend. Maar dat die behoeftes zó hoog oplopen dat ze zelfs op (onder andere!) hun werk af en toe even hun kwakje moeten lozen, dat wisten we nog niet. 
 
Uit een recente enquête blijkt namelijk dat maar liefst 31% weleens masturbeert op het werk! Deze resultaten komen uit de jaarlijkse mannenenquête van het Amerikaanse magazine Glamour, waarbij 1000 mannen werden ondervraagd over geld, seks en relaties. Nu bekijk je die mannelijke collega die naar het toilet gaat wel even met andere ogen... 
 
Seks
Niet alleen werd duidelijk dat mannen stiekem op het kantoortoilet staan te sjorren, maar ook tijdens een bezoekje aan hun ouders (31%), achter het stuur (24%) of op een feestje (10%) gaat de pielemuis regelmatig uit de broek. 
 
Seks blijft dus een belangrijke factor in het leven van mannen. 38% van de mannen geeft toe dat seks hetgene is waar ze het meest aan denken.
 
Homoseksualiteit
Hoewel deze resultaten weer de klemtoon leggen op de seksuele driften van een man, wil dat niet zeggen dat ze de laatste jaren niet moderner zijn geworden. Integendeel, want homoseksuelen worden bijvoorbeeld meer geaccepteerd: 56% voelt zich zelfs gevlijd of geamuseerd als een man hem probeert te verleiden.
 
Vaste relatie
Niet alleen seks is belangrijk, een vaste relatie is wellicht nog belangrijker. Want 68% van de ondervraagde mannen zegt namelijk op zoek te zijn naar een serieuze vriendin om een mooie toekomst mee op te bouwen. Uiteindelijk gaat het dus toch om de liefde, en niet alleen om seks? 

Wat vind jij van deze resultaten: shocking of had je het wel verwacht?