Ze.nl test hulpmiddel bij vermoeidheid en moodswings rondom de menstruatie

Lichaam door Commerciële Redactie Ze.nl

Op een redactie met alleen maar vrouwen kunnen die wisselende stemmingen nogal eens voelbaar zijn. Al helemaal als er wat menstruatieweken tegelijkertijd vallen, if you know what we mean. Daarom heeft de redactie van Ze een maand lang lang een hulpmiddel tegen vermoeidheid en moodswings getest. Supradyn Femina 21+7 belooft extra energie en ondersteuning bij stemmingswisselingen. Benieuwd of het ons hielp? Lees dan snel verder.

supradyn

Lees ook: Dit is hulp bij vermoeidheid en stemmingswisselingen rondom je menstruatie

Hoe werkt het?

Supradyn Femina 21+7 is gemaakt om je de hele maand door extra energie te geven (vitamine B5) en je humeur op peil te houden (met magnesium). In de verpakking vind je vier strips: drie paarse en één roze. De laatste is speciaal voor tijdens je menstruatie en bevatten extra ijzer en magnesium. 

De mening van de redactie

Roos (25): Mijn eerste gedachte toen ik las over Supradyn Femina was: 'Yes! Een middel wat helpt bij vermoeidheid en stemmingswisselingen!' Want ja, tijdens die ene week in de maand kan ik wel wat ondersteuning gebruiken. Mijn eerste indruk van het product was handig en makkelijk in gebruik. Op de doos staat duidelijk welke vitamines erin zitten en één roze strip is speciaal voor tijdens die ene week in de maand. Ik ben nu een paar weken onderweg en ik ben blij te merken dat het bijdraagt aan mijn fitheid dankzij B5. Ik kan mezelf van de bank naar de sportschool blijven slepen en met de zomer op komst is dat zéker geen overbodige luxe. En ik heb ook nog  geen opmerkingen gehad over mijn humeur, bonus!"

Michelle (18): "Ik ben erg blij met dit product. Ik merk dat het me helpt om me energieker te voelen. Dat komt met name van pas tijdens mijn menstruatie. Bovendien blijft mijn humeur ook stabiel! Verder is de gebruiksaanwijzing heel duidelijk en makkelijk. Het tablet is net zo groot als normale multivitaminepillen, maar slikt gelukkig goed weg en er zit geen rare smaak aan."

Laura (26): "Ik heb al jaren een hormoonspiraal, dus 'echt' ongesteld word ik niet meer. Wel heb ik te maken met stemmingswisselingen. Dus ik was heel benieuwd naar het effect van de multivitaminen van Supradyn Femina 21+7. Ik merkte dat het goed is voor de gemoedstoestand en mijn humeur vanwege de magnesium. Ik ben er erg enthousiast over en ga het zeker vaker gebruiken!"

Lees ook: Last van heftige menstruatieklachten? 1 op de 3 loopt er veel te lang mee rond