Dit is hulp bij vermoeidheid en stemmingswisselingen rondom je menstruatie

Lichaam door Commerciële Redactie Ze.nl

Vermoeidheid, humeurig en een enorme craving voor chocolade. Jep, je moet ongesteld worden. Maar o wee als iemand dat tegen je zegt, want die donderwolk boven je hoofd heeft vrij weinig nodig om tot uitbarsting te komen. Heb je dit ook wel eens? Dan is Supradyn Femina misschien wat voor je.

Supradyn Femina

Vermoeidheid en stemmingswisselingen zijn veelvoorkomende verschijnselen in de menstruatieperiode. Dat komt omdat er tijdens je menstruatie veel in je lijf gebeurt. Je kunt je prikkelbaar en vermoeid voelen. Speciaal omdat veel vrouwen dit hebben komt Supradyn met iets nieuws: Supradyn Femina, om je humeur op peil te houden met extra magnesium en voor extra energie bij vermoeidheid met ijzer. De hele maand door.

Zo werkt het

Supradyn Femina 21+7 gaat mee met je cyclus. Het ondersteunt je energieniveau (met vitamine B5) en helpt bij wisselende stemmingen (met magnesium), de hele maand door. Hoe dat werkt? Als aanvulling op je voeding bevat Supradyn Femina 21+7 vitamines en mineralen die je helpen je de hele maand fit en energiek te voelen. Tijdens de menstruatie kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken, daarom zijn er zeven speciale tabletten met ijzer en extra magnesium. Voor de drie weken buiten je menstruatie om zijn er drie aparte strips met vitaminetabletten als aanvulling op je voeding om je energieniveau te ondersteunen (met vitamine B5).

Lees ook: Dit zegt de kleur van je menstruatiebloed over je gezondheid

En wij gaan het testen!

Op een redactie met alleen maar vrouwen kunnen die wisselende stemmingen nogal eens voelbaar zijn. Al helemaal als er wat menstruatieweken tegelijkertijd vallen, if you know what we mean. Daarom gaan we met de redactie van Ze.nl een maand lang Supradyn Femina 21+7 zelf testen. Zal het ons ondersteunen bij vermoeidheid en stemmingswisselingen? Wij duimen in ieder geval voor een positief resultaat, want wie wil nou niet de hele maand lekker in d’r vel blijven zitten? Tegen het einde van de testperiode kun je alles lezen over onze ervaringen. We keep you posted

Lees ook: Zo krijg je menstruatievlekken uit je kleren