Lifestyle / Media
Media

Met deze app leer je in drie weken vloeiend een nieuwe taal

Reageer 0

Ze zeggen altijd dat je vroeg moet beginnen met het leren van een nieuwe taal, anders zal je het nooit vloeiend leren spreken. Daar komt nu een einde aan met de Babbel app, die je belooft binnen drie weken een taal volledig onder de knie te hebben.

Lees ook: Video: Spreekwoord 'Als de kat van huis is...' afmaken blijkt nog niet zo makkelijk

De Babbel app

De Babbel app belooft je binnen drie weken een taal vloeiend te kunnen spreken. Aan de app werken wel 100 mensen van verschillende nationaliteiten mee. Waaronder ook de ‘superpolyglot brothers’, een tweeling die samen meer dan twintig talen spreekt. Hun geheim? Samen een nieuwe taal leren en met elkaar oefenen. De rivaliteit tussen beiden zou stimulerend werken. 

Hoe werkt het

Maar hoe moet dat als je geen tweeling broer of zus ter beschikking hebt? Dan kun je dus de Babbel app proberen. Dat je binnen drie weken vloeiend een nieuwe taal spreek, zit hem volgens de makers in de volgende elementen. Zo richt de app zich specifiek op de overeenkomsten tussen jouw moedertaal en de taal die je probeert te leren, zodat de taal je snel eigen wordt. Daarnaast richt je je met name op zinnen die je ook echt nodig hebt, zoals wie je bent, waar je vandaan komt en wat voor werk je doet. Verder neemt elk les maar 10-15 minuten per dag in beslag en zorgt Babbel ervoor dat het leuk blijft. 

Of je met deze elementen echt binnen drie weken een nieuwe taal leert, valt nog maar te bezien. Mooi klinkt het in ieder geval wel. 

Lees ook: Droombaan: part-time bierproever gezocht 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen