Lifestyle / Media
Media

10x: Hippe zomerse smartphonehoesjes

Onze smartphone slepen we overal mee naartoe, ook als we op vakantie gaan. Je hippe telefoontje wil je natuurlijk beschermen tegen de hitte, zeewaterspatten en het schurende zand, maar dan wel in een vrolijk, zomers hoesje! 

Of je nu op zoek bent naar een vervanging voor je oude vertrouwde iPhone 3g hoesje of dat je nu toch écht een nieuwe Blackberry Z10 case nodig hebt, een goede bescherming hoeft helemaal niet saai te zijn. Een lekker kek printje of een grappige silliconen variant, bij Smartphonehoesjes.nl heb je letterlijk voor elke smartphone een leuk hoesje. Haal er ook gelijk een stylus pen bij en sms'jes tikken wordt easy peasy. Wij selecteerden alvast onze favorieten!
OnZe favorieten
Marleen vond het weleens tijd worden voor een felgroene flipcase. Zo is niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant van haar iPhone gelijk beschermd en komen er geen krassen op als haar telefoon rondzwerft in haar tas of broekzak. Plus, mooi groen is niet lelijk!
 

Karin ging voor een lekker wild luipaardprintje. Ze had voorheen een heel zoetsappig hoesje en was wel toe aan wat stoerders. Stiekem vindt Karin het juist eigenlijk wel fijn dat haar hoesje geen flipcase is, want zo hoeft ze geen extra handeling uit te voeren om haar telefoon te gebruiken. Beter lui dan moe toch?

Alle producten zijn afkomstig van Smartphonehoesjes.nl. Voor meer leuke, vrolijke hoesjes voor elke smartphone kijk op de website