Ze's sekswoordenboek: GloryHole

Intiem door Maya Luz

Heb je er ooit weleens over nagedacht om anoniem met iemand seks te hebben? Dit klinkt misschien vrijwel onmogelijk. Want hoe heb je seks zonder de ander te zien? Het kan door middel van een glory hole. Ze's Sekswoordenboek vertelt je alles dat je erover moet weten.

Lees ook: Ze's sekswoordenboek: Squirten

Wat is een glory hole?

Een glory hole is een gat in een muur of wand. Hier wordt dan vervolgens een geslachtsdeel of seksspeeltje doorheen geschoven zodat de persoon aan de andere kant hier seksuele handelingen mee uit kan voeren. Door de vorm van het gat is het meestal een penis of dildo. Het enige dat je van de persoon aan de andere kant van de muur ziet, is hun geslachtsdeel. Hierdoor kun je dus anoniem seks hebben. Dit kan vrij spannend zijn omdat het erg mysterieus is. Een glory hole is vaak te vinden in seksclubs of in darkrooms van nachtclubs. De personen aan de andere kant van de muur kunnen dan sekswerkers zijn, of andere bezoekers van de club.

Is een glory hole gebruiken veilig?

Het feit dat je de persoon aan de andere kant niet kunt zien, brengt risico's met zich mee. Je kan de persoon aan de andere kant niet zien of spreken en daardoor valt er wat communicatie weg. Om een glory hole op een veilige manier te gebruiken, raden we daarom aan om altijd een condoom te gebruiken. Hierdoor loop je zo min mogelijk risico op soa's en natuurlijk zwangerschap. Als je vaker gebruikmaakt van glory holes raden we ook aan om jezelf regelmatig te testen op soa's. Hiermee kan je voorkomen dat je iets doorgeeft aan de persoon aan de andere kant van de muur. Daarnaast is het verstandig om een glory hole alleen te gebruiken als je je hier volledig veilig bij voelt. Voelt de ruimte bijvoorbeeld niet schoon of niet veilig, dan heb je altijd het recht om je toestemming terug te trekken en weg te lopen. Om aan te geven dat je niet meer verder wil gaan, om welke reden dan ook, kun je het gat blokkeren met je hand om aan de ander aan te geven dat de interactie stopt. Het kan ook zo zijn dat de persoon aan de andere kant van de muur graag wil stoppen. In dit geval zullen ze simpelweg hun geslachtsdeel terugtrekken door het gat. Wanneer dit gebeurt, is het het beste om dit gewoon te laten gebeuren.

Lees ook: Ze's Sekswoordenboek: Nymfomaan