Wow! Megan uit Ex on the Beach zet na twee weken al liefdestattoo

Media door Alyssa

Megan Desaever is madly in love! De realityster, die we allemaal kennen van Ex On The Beach, heeft vorige week bekendgemaakt dat ze een nieuwe lover heeft. Megan, die wel vaker mannen relatiemateriaal vindt (no shade though), is er nu echt 100% zeker van dat Oliver the one and only is. Om hun liefde te bezegelen heeft ze zelfs hun datum op haar pols laten tatoeëren. Als dat geen commitment is, dan weten wij het ook niet meer.

Love at first sight 

Megan en Oliver hebben elkaar ontmoet op Ibiza tijdens een tripje met haar BFF's. Hoewel ze eerst dacht dat hij gewoon de zoveelste player was, wist Oliver uiteindelijk toch haar vertrouwen te winnen. En guess what? Het blijkt dat ze dezelfde visies en toekomstdromen hebben. Een match made in heaven much? Ondertussen heeft Oliver al kennisgemaakt met Megan's familie en zijn er zelfs plannen om naar Engeland te gaan om zijn familie te ontmoeten.

Bye Bye Luca uit Ex on the Beach

Even een kleine recap voor de mensen die het gemist hebben: in het laatste seizoen van Ex On The Beach had Megan het gezellig met Luca. Het leek alsof er iets moois tussen hen ging ontstaan, maar helaas... bij de reünie van Ex on the Beach gaven ze aan dat het toch niet meer dan vriendschap was. Daarna gingen er geruchten rond dat Megan aan het daten was met Lil Kleine. Maar ook hij is inmiddels voorzien van een nieuwe vlam genaamd Anna.

Op naar de toekomst

Maar goed, genoeg over het verleden - het is tijd om vooruit te kijken! Megan en Oliver lijken helemaal klaar voor de toekomst samen. En wij kunnen niet wachten om te zien wat die toekomst voor hen in petto heeft. Hopelijk voor Megan komt Oliver in het volgende seizoen van Ex on the Beach niet voor haar het strand op.

'Ik wil niet meer over dat onderwerp praten'

Eerder vertelde Megan in een gesprek met het online RTL-programma van FawryNotSawry dat ze betrokken was bij belastingontduiking. Het bleek dat Megan geen belasting betaalde over de inkomsten van haar 18-plus content. Onlangs schoof Megan opnieuw aan bij Farja Farvardin. "Dat ga ik nooit vergeten, wat er is gebeurd bij jou", zei Megan. "Maar het gaat nu goed, en voor de rest wil ik niet meer over dat onderwerp praten."

Low income tax

Voor de camera's onthulde Megan dat ze heeft besloten om haar thuisland te verlaten voor een nieuwe zonovergoten bestemming. "Ik ben min of meer een inwoner van Dubai geworden", legde ze uit. "Ik woon officieel niet meer in België. En in Dubai is er een low income tax." Maar waarom Dubai? Voor Megan zou het niet alleen om de belasting draaien. "Mijn familie woont al in Dubai, en dat is altijd al mijn grootste droom geweest sinds ik klein was," vertelde ze enthousiast. "Nu heb ik die droom werkelijkheid kunnen maken. Ik vind het daar veel leuker leven en ik voel me er meer mezelf. Het heeft niets te maken met de belastingen, het is gewoon dat ik daar meer 'Megan' ben."

Lees ook: Cute! Love Island-Donny heeft een nieuwe vriendin