Cute! Love Island-Donny heeft een nieuwe vriendin

Media door Alyssa

Donny Navajas Sanchez, die je misschien wel kent van het populaire televisieprogramma Love Island, heeft een nieuwe liefde gevonden na zijn recente break-up met Rowenna. Donny maakte het nieuws officieel door een superlieve foto van hen samen op Instagram te delen. Cute!

Donny en Rowenna

Donny deed in 2021 mee aan Love Island en leerde daar Rowenna van der Linden kennen. Ze kwamen happy in love uit de villa en ook in Nederland bleven ze een stel. Hun Instagram stond vol met schattige selfies en video's, maar sinds september vorig jaar werd het stil.

De break-up

In maart maakten Donny en Ro bekend dat ze uit elkaar zijn. Rowenna schreef toen op Instagram: "Donny en ik zijn uit elkaar. We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven."

Nieuwe liefde

Hoewel het verdrietig was dat Donny en Ro uit elkaar gingen, heeft Donny niet lang alleen hoeven zijn. Hij heeft zijn hart namelijk opnieuw verloren! Deze week verraste hij zijn volgers met een superzoet kiekje op Instagram waarop hij te zien is met zijn nieuwe vriendin, Isabel Carvalho van den Broek. Isabel is deels Nederlands en deels Portugees. Hoe ze elkaar hebben ontmoet, dat is nog even een mysterie. Bij de gedeelde foto's schreef Donny trots: "You & Me."

Felicitaties van de Love Island-familie

En de Love Island-familie zou de Love Island-familie niet zijn als er niet meteen enthousiaste berichtjes onder de post van Donny zouden verschijnen. Job, Morris, Rick, Deniz, Lennert en Jules reageerden allemaal en feliciteren Donny met zijn nieuwe relatie. Hoe schattig is dat!

Meer op Instagram

Love Island-Naomi over Ex on The Beach

Toen kijkers Quentin zagen meedoen aan Ex on the Beach, waren ze behoorlijk verbaasd. Hij had toch net zijn relatie met Naomi uit Love Island bevestigd? In een interview met LINDA. legde Naomi uit wat er precies gebeurd was. "Aan het begin van ons daten belde hij me heel zenuwachtig op en zei hij: ‘Ik weet niet of je hierna nog met mij door wil’. Toen vertelde hij over zijn deelname. De opnames waren in oktober en november, en wij leerden elkaar kennen in februari", vertelde ze.

'Ik vind de reacties pittig' 

Volgens de Love Island-ster hebben ze er goede gesprekken over gehad en weet ze in grote lijnen wat er is gebeurd tijdens de opnames. "Op dat moment was hij natuurlijk nog single en hij wilde altijd nog eens meedoen, dus zo’n leuke kans moet je dan pakken natuurlijk. Ik kijk het programma zelf niet, ik hoef mijn partner niet met een ander te zien", vervolgde ze. "Verder schrik ik er niet van dat hij nu te zien is, of zo. Wel vind ik alle reacties die ik krijg heel pittig. Mensen nemen echt de moeite om mij te DM’en om te vertellen wat ze ervan vinden dat Quentin meedoet terwijl hij nu een relatie heeft met mij. Echt, waarom?"

Lees ook: Waarom je naar de nieuwe reality-tv serie ‘I kissed a girl’ wil kijken