New love alert: Nicolette Kluijver is 'weer echt verliefd'

Media door Alyssa

Nicolette Kluijver is back in town na vier jaar op Bonaire te hebben gewoond. In een openhartig interview met Beau Monde vertelt ze alles over haar verhuizing, de impact op haar kinderen en het co-ouderschap met haar ex-partner.

Nieuw hoofdstuk in Aalsmeer

"Na vier jaar op Bonaire te hebben gewoond vond ik het tijd voor een nieuw hoofdstuk", vertelt Nicolette Kluijver. "We settelen ons in Aalsmeer, mijn oudste dochter begint daar aan de middelbare school en we moeten voor het eerst sinds lange tijd een co-ouderschapsregeling opstellen. Het is allemaal best spannend, maar ik sta er gelukkig niet alleen voor."

New love alert: Nicolette Kluijver is weer aan het daten!

Alsof de verhuizing niet genoeg is, deelt Nicolette ook de hottest gossip over haar liefdesleven. "Sinds begin dit jaar ben ik weer aan het daten", vertelt ze enthousiast. Nicolette heeft haar nieuwe lover Milan ontmoet op Bonaire. Hij werkt daar als militair bij de Luchtmobiele Brigade. Talk about a power couple! "Hij heeft net zo'n avontuurlijk leven als ik, wat soms betekent dat we elkaar moeilijk kunnen bereiken als hij op missie is", voegt ze toe. "Hoewel zijn werk niet de reden is dat ik terugkeer naar Nederland, is het natuurlijk wel erg fijn dat we nu dichter bij elkaar zijn."

Wat is de status van Nicolette Kluijver en Milan?

Maar zijn Nicolette en Milan dan nu officieel een setje? Nicolette zegt hierover: "Het is heel gezellig als we samen zijn en ik date ook niet met anderen, dus hoe noem je zoiets?" vraagt ze zichzelf hardop af. "We zitten nog in de verkennende fase, maar we kennen elkaar inmiddels heel goed." Hoewel ze graag een label op hun relatie zou plakken, is dat er nog niet. Maar wees niet getreurd, want de romantiek spat ervan af! Nicolette vertelt dat ze van Milan een houten bordje heeft gekregen met 'Bonaire' erop, in het bordje had hij stiekem een liefdesbriefje verstopt in een gaatje. Cute! Ook laat Milan tijdens wandelingen stenen achter met lieve boodschappen voor Nicolette. Awww, hoe romantisch is dat?

Klaar voor de toekomst 

Met haar terugkeer naar Nederland en een bloeiende nieuwe liefde, is Nicolette helemaal klaar voor wat de toekomst haar gaat brengen. We kunnen niet wachten om te zien wat voor mooie avonturen ze gaat beleven, zowel in haar carrière als in de liefde. You go, girl!

Lees ook: Say what? Rick Brandsteder (39) stopt met televisiecarrière: "zat hier al langer mee"