Deze sterrenbeelden geven al-tijd te veel geld uit

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Houd jij altijd aan het einde van je geld een stukje maand over? Dan zou het ons niet verbazen dat jij een van déze sterrenbeelden hebt. De sterren hebben namelijk bepaald dat deze personen een mega gat in de hand hebben en al-tijd te veel geld uitgeven. Lees gauw verder!

Lees ook: Dit is hoeveel geld de gemiddelde Nederlander per maand spaart

Deze sterrenbeelden spenderen te veel geld

Het is een cycle die niet te doorbreken lijkt, je geeft gewoon altijd te veel geld uit. Het maakt niet uit of je nu een dagje gaat shoppen of dat je 'even langs de Action' gaat, je komt steeds weer met een lichtere portemonnee terug. Een curse gekregen van de sterren, aangezien zij bepaald hebben dat mensen met déze sterrenbeelden big spenders zijn.

Boogschutter

Hoewel de Boogschutter geen geldproblemen ervaart en zichzelf niet in de penarie werkt, zijn ze wel heel goed in het spenderen van geld. De reden waarom ze dit doen, is om hun verlangens te vervullen. Dit teken ziet iets, dan wil ze het en ja hoor, ze staat al bij de kassa. De Boogschutter is nog net geen hoarder met alle onnodige spullen die ze kopen. Maar goed, al die tierlantijntjes zijn dan ook wel heel cute hoor...

Weegschaal

De Weegschaal zou gebalanceerd door het leven moeten gaan, zou je denken. In eigenlijk alle aspecten van haar leven is dat ook zo, maar op het gebied van geld is ze helemaal uit evenwicht. Met geld omgaan, kan ze gewoon niet! Dit teken heeft een grote neiging om materialistisch te zijn en kopen nu eenmaal heel gemakkelijk dingen. Ze kijkt wel naar een prijskaartje, maar veel twijfels heeft ze niet. De Weegschaal weet zelf ook wel dat het zo niet langer kan, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Die ene tas is ook zó leuk.

Vissen

De Vissen is ook een grote spender, alleen dan niet voor zichzelf, maar voor anderen. Of het nu gaat om verjaardagscadeaus, babyshowers of gewoon voor de leuk: dit teken kan niet stoppen met overboord gaan met cadeautjes. Ze maakt graag pakketjes klaar en bij elke shopsessie ziet ze wel weer wat leuks. Hartstikke lief, natuurlijk, maar erg goed voor de bankrekening is het niet. Wat er ook gebeurt, dit teken zal niet snel stoppen met cadeautjes kopen, want ze het is voor haar een heuse hobby geworden. Geeft ze wel eens geld uit aan haarzelf, dan zal dit een goedkope uitgave zijn. Zo is er meer over voor, jawel, cadeautjes!