Deze sterrenbeelden houden ervan om alleen te zijn

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Kun jij jezelf een echte introvert noemen? A.k.a. zit je liever een avond alleen op de bank je favo serie te kijken, dan dat je met je vriendinnen in de club staat? En klinkt JOMO je bekender in de oren dan FOMO? Dan heb jij waarschijnlijk een van déze sterrenbeelden! Lees gauw verder.

Lekker alleen zijn

Waar sommige mensen het een schande vinden als je een weekend onsociaal wil zijn en lekker op de bank wil wegrotten, vinden andere mensen dit een geweldig scenario. Deze wezens vinden het gewoon heerlijk om lekker alleen te zijn en tijd met zichzelf te spenderen. Heb jij een van deze sterrenbeelden? Dan houd jij er waarschijnlijk ook immens van om alleen te zijn.

Waterman

De Waterman is een persoon die erg sociaal is en absoluut van een feestje houdt. Toch heeft dit sterrenbeeld meer me-time nodig dan je zou denken. Wanneer dit teken alleen is, kunnen ze zichzelf volledig opladen en zich even helemaal focussen op hunzelf. Tijdens deze me-time worden Watermannen super creatief en creëren ze de mooiste dingen.

Vissen

De Vissen is een gevoelig en empathisch persoon. Ze streeft ernaar om andere mensen te helpen en kijkt daarbij soms te weinig naar zichzelf om. Daarnaast is het ook best vermoeiend om telkens andermans gevoelens en problemen te verwerken, dus alone time is zeer welkom bij dit teken. Alleen zijn betekent echter niet alleen maar thuis zijn. Vissen houdt er ook erg van om in natuur even tot rust te komen.

Kreeft

Kreeften zijn mensen die graag veel tijd alleen spenderen. Toch voelt ze dit niet zo wanneer ze veel met andere mensen is, dus voor dit teken moet me-time soms even geforceerd worden. Dat is belangrijk voor de Kreeft om zo niet over haar eigen strepen te gaan. Voor dit sterrenbeeld is tijd alleen eigenlijk hetzelfde als niks doen. Op de bank met een boek of een serie en even nergens over nadenken.

Maagd

De Maagd is een echte me-timer. Alles wat dit teken moet doen, doet ze het liefste alleen. Schoonmaken, tv kijken, spelletjes spelen, alles moet alleen. Het is echter niet zo dat een Maagd niet gelukkig wordt van tijd spenderen met andere mensen. Feit is gewoon dat ze gelukkiger zijn als ze lekker in hun eigen bubbel zitten.

Stier 

De Stier kan prima met andere mensen zijn, maar als er problemen of dergelijke komen opspelen, dan handelt dit teken dit het liefst alleen. Ze hebben moeite met andere mensen te vertrouwen, zélfs als ze dicht bij de Stier staan. Voor dit teken is het motto dan ook: je kunt alleen jezelf vertrouwen. Overigens, als ze ergens hulp bij nodig hebben, dan vragen ze het vanzelf wel.