Deze sterrenbeelden gaan het meeste geluk hebben dit jaar

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Het jaar 2024 is natuurlijk al een tijdje bezig. Maar het astrologische jaar is nog maar net begonnen. Dit zijn de sterrenbeelden die het meeste geluk kunnen verwachten in dit astrologische jaar.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden zijn gek op de lente

Weegschaal

Dit is een goed jaar voor mensen die hun zon of ascendant in Weegschaal hebben. Dit komt doordat Jupiter dit jaar naar het negende huis verplaatst. Dit is het huis van de hogere levensdoelen, filosofie en nieuwe dingen leren. Dit jaar brengt dit sterrenbeeld meer zelfbewustzijn en zelfkennis. Je komt meer te weten over jezelf en waar jij gelukkig van wordt. Dit jaar zal ook kansen bieden om meer te gaan reizen. Als je al een tijdje het land niet uit bent geweest, is het teken dat je vertelt om te gaan. Je eerstvolgende vakantie zal waarschijnlijk bijna volledig in je schoot vallen dit jaar. Dit jaar zullen er ook verwachtingen waar worden gemaakt waar je al lang op wacht. Kortom: je dromen komen dit jaar uit.

Schorpioen

Als je een Schorpioen zon of ascendant bent, zal dit jaar erg goed zijn voor je portemonnee. Jupiter verhuist naar jouw achtste huis dit jaar, wat staat voor financiën en transformatie. Voor dit sterrenbeeld staan er dus fijne financiële meevallers te wachten. Dit jaar is ook erg positief voor jouw carrière. Als er nieuwe kansen jouw kant opkomen, raden we zeker aan om ze niet te laten schieten. Jij hoeft je dit jaar dus even geen zorgen te maken om geld. Dit geeft je ruimte om misschien meer bezig te zijn met de liefde. Wie weet ontmoet je dit jaar wel de liefde van je leven. Wees niet bang om jezelf open te stellen dit jaar. Het universum staat achter je.

Waterman

Voor mensen die hun zon of ascendant in Waterman hebben, wordt dit een heel goed jaar. Ook voor jou heeft de positie van Jupiter een positief effect. We raden je aan om dit jaar wat meer risico's. Dit is het jaar van hoop voor dit sterrenbeeld. Alle dingen waarvan je dacht dat het niet kon, liggen nu binnen handbereik. Neem dus vooral die risico's, want zo gek is het helemaal niet. Jupiter verschuift naar het vijfde huis, dat staat voor creativiteit. Wie weet ontdek je dit jaar daarom wel een nieuwe creatieve hobby. Je bent in ieder geval extra creatief dit jaar, en dit kan op veel verschillende manieren positief uitpakken. Al met al gaat het leven jouw kant kiezen dit aankomende jaar. Jij bent straks niet meer te stoppen.