Deze drie sterrenbeelden zijn gek op de lente

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Aah, de lente, wie houdt er nu niet van? Mensen met hooikoorts misschien, maar voor de rest kún je er bijna geen negatieve dingen over zeggen. Er zijn ook mensen waarbij hun wereld weer helemaal opengaat wanneer dit seizoen is aangebroken. Zij zijn echt dol op de lente. Deze mensen hebben hoogstwaarschijnlijk één van deze sterrenbeelden.

Deze sterrenbeelden zijn gek op de lente

De zon gaat weer schijnen, de wolken vertrekken en de bloemetjes gaan weer bloeien. De lente is een echt seizoen van wedergeboorte en zo voelen sommige sterrenbeelden zich ook wanneer de lente is aangebroken. We kunnen hen dan ook sowieso die-hard fans noemen. Sta jij er ook tussen?

Tweelingen

De Tweelingen is een sterrenbeeld dat enorm dol is op de lente. Dit teken is net als de lente erg charmant en in dit seizoen voelt ze zich op haar best. Ze voelt zich letterlijk herboren en laat dat ook aan iedereen zien. Het is een nieuw seizoen, dus de Tweelingen gaat weer naar buiten! Daarnaast krijgt dit teken een nieuwe creatieve energie van de warmte en bij het zien van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Weegschaal

Ook de Weegschaal is een heuse fan van de lente. In dit seizoen komt alles weer in balans en dat is waar de Weegschaal natuurlijk voor staat. Mensen gaan weer naar buiten en alles begint weer te groeien en te bloeien. Zo ook de Weegschaal. Ze kan haar communicatieve vaardigheden weer op de vrije loop laten en weer helemaal doen waar ze zin in heeft. In de lente voelt de Weegschaal zich thuis.

Boogschutter

Boogschutters zijn echte avonturiers. Hoewel ze zich maar door weinig zullen laten tegenhouden, is de lente toch wel echt de tijd om weer op een nieuw avontuur te gaan. Dit teken krijgt nieuwe inspiratie en creatieve flows van de verbeterde temperaturen en de heerlijke lentezon die begint te schijnen.

Luchttekens

Misschien is het je al opgevallen, maar bovenstaande sterrenbeelden zijn allemaal luchttekens. Deze tekens worden geassocieerd met communicatie, balans en avontuur. Iets wat perfect bij de lente past. Andersom wordt de lente geassocieerd met vernieuwing, groei en frisheid - dit past weer helemaal bij de energieën en karakters van de luchttekens. Een match made in heaven.