Dit worden de coolste oorpiercing trends van dit jaar

Lichaam door Anne-Fleur

Vind je het weer tijd voor some new ear candy? Snappen we helemaal! Het liefst blijven we maar doorgaan met piercings laten zetten in onze oren, maar ja, helaas is het soms gewoon vol. Heb je nog een plekje over? Dan wil je misschien wel een van deze coole oorpiercings hebben. Dít zijn de trends van 2024.

Coolste oorpiercing trends 2024

In het afgelopen jaar zagen we het fenomeen less is more wat betreft sieraden. Dat vonden we destijds hartstikke leuk, maar nu zijn we ook wel weer toe aan iets nieuws. En hoe doen we dat beter dan met nieuwe oorsieraden? We hebben de tofste trends van dit jaar voor je op een rij gezet.

Dubbele ringen

Dit jaar proberen we alles eruit te halen wat erin zit. Daar bedoelen we mee dat één piercinggat ook goed is voor meerdere sieraden. Eh? Yep, we halen dit jaar meerdere ringen door één gaatje. We gaan hiermee voor een super chunky look - heerlijk toch? Pas wel op dat je dan niet te zware oorbellen draagt, anders kan het gat sneller uitgerekt worden.

Mixing materials

Vorig jaar kwam het al een beetje opzetten, maar nu zijn alle grenzen verdwenen. We mogen weer materialen mixen. Goud plus zilver is geen schande meer, maar juist een trend! Niets hoeft meer en alles mag. Ook andere kleuren, zoals roségoude sieraden, mogen gemixt worden met elkaar. Yay!

Chains

Chains zijn nog steeds helemaal hot dit jaar en we gaan ook voor deze vibe in onze oren. Je kunt natuurlijk een enkelvoudige chain indoen, maar wat dacht je van twee gaatjes die gechaind zijn aan elkaar? Duidelijk is dat je hier wel minimaal twee piercings voor moet hebben, maar goed, dat valt nog te overzien, toch?

Sterrenbeelden

Grote kans dat jij al een armband, ketting of enkelbandje hebt met jouw sterrenbeeld erop. Hartstikke leuk natuurlijk, maar we zetten dit in 2024 ook door naar onze oorpiercings. Of het nu een ring is met een hangertje of een knop-oorbel, alles kan. Ook birth stones en geboortebloemen zijn dit jaar helemaal in.

Gaatjes door elkaar

Drie gaatjes netjes naast elkaar staat natuurlijk prachtig. Echter willen we het dit jaar net even anders doen (geen zorgen, het is wel sustainable voor de volgende jaren). Piercings en gaatjes allemaal door elkaar heen in je oor is dé trend. Bonuspunten als je ook nog eens verschillende soorten piercings kiest: ringetjes, knopjes, kettinkjes, noem het maar op.