14 x matching tattoo ideeën die niet cringe zijn

Lichaam door Anne-Fleur

Is het tijd om de band tussen jou en je beste vriendin, partner, moeder of zus te laten vereeuwigen? Well, let's make it permanent. Letterlijk. Met een matching tattoo, maar dan de minder cringy versie. We hebben de leukste en gekste inspiratie voor tattoos die je dit jaar met je match kunt laten zetten. Hierbij 14x matching tattoo inspiratie.

Lees ook: Waarom je beter geen vaseline op je tattoos kan smeren

Matching tattoo

Het idee om samen met iemand die je lief hebt een tatoeage te zetten is natuurlijk hartstikke leuk. Echter is de realiteit soms wat anders, omdat veel designs en ideeën soms wat cringe zijn. Zijn jij en je beste vriendin allebei een beetje gek, dan is het ergens ook wel grappig om een cringy tattoo te hebben, maar besef wel dat je hier zestig jaar later ook nog mee rond moet lopen.

Zit je erover na te denken om een matching tatoeage te nemen, dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over het design en dat je iets kiest wat precies bij jou en de persoon waarmee je een matching tattoo neemt, past. Om je een handje op weg te helpen hebben we Pinterest afgespeurd naar de leukste en minst cringy tattoo ideeën (en geloof ons, die cringy designs bestaan hoor). Voor welke tattoo ga jij?

Inspiratie voor matching tattoos

Lees ook: Eerste tatoeage laten zetten? Dit zijn de leukste, kleine tatoeages