Dit zijn de lekkerste luchtjes voor de lente

Lichaam door Maya Luz

Nu het weer eindelijk weer wat beter wordt, vinden wij het tijd om onze parfums hier maar eens op aan te passen. De lente is er, en dat mag je ruiken ook! Dit zijn onze favoriete luchtjes voor de lente.

Lees ook: 5x budgetvriendelijke parfum dupes die precies ruiken als designer

Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily Eau de Parfum

Ben je op zoek naar een bloemige geur maar hou je ook van fruitige geuren? Dan is deze eau de parfum van Viktor & Rolf de ideale combi. Dit is de perfecte geur voor een avondje op het terras met je vriendinnen of een picknick in het park. De kokosmelk in deze geur geeft het een romige touch terwijl de mango en tigerlily het een meer tropische geur geven. Top voor de lente dus!

Viktor & Rolf Flowerbomb Tiger Lily Eau de Parfum 50 ml - €96,-

Kayali Eden Sparkling Lychee 39 Eau de Parfum

Een vrolijke, fruitige geur, dat is Kayali Eden Sparkling Lychee. Deze geur bevat lychee, rode appel en citroen, maar ook suiker en vanille. Volgens sommigen ruikt het ook een beetje naar snoep! Dit is dus de perfecte geur voor wie dol is op zoet.

Kayali Eden Sparkling Lychee 39 Eau de Parfum 50 ml - €85,-

Clean Reserve H2Eau Water Lotus Eau de Parfum

Deze geur van Clean is waterig en fruitig. Hij is lekker fris en daarmee perfect voor de lente. Het luchtje bevat lotus, komkommer, waterlelie en amber. De geur is vrolijk en luchtig. Deze geur wil je direct opspuiten als je uit de douche komt.

Clean Reserve H2Eau Water Lotus Eau de Parfum 50 ml - €77,99

Prada Paradoxe Eau de Parfum

Voor een zachte, mooie geur is Paradoxe van Prada precies wat je zoekt. Dit is de perfecte geur voor als je op zoek bent naar een 'signature scent'. Het luchtje is een mix van citrus en bloemen. Hij bevat peer, mandarijn, amber en muskus.

Prada Paradoxe Eau de Parfum 30 ml - €71,20

Maison Margiela 'Replica' When the Rain Stops

Tot slot hebben we deze prachtige geur van Maison Margiela. Dit is een luchtig parfum dat lang blijft zitten. Dit luchtje is unisex, dus heeft niet echt mannelijke of vrouwelijke geuren. De geur bevat bergamot, jasmijn, mos en zelfs noten van regen.

Maison Margiela 'Replica' When the Rain Stops 30 ml - €68,49

Lees ook: Voor eens en altijd: waarom gaan vrouwen altijd samen naar het toilet?