Deze sterrenbeelden hebben altijd een hoge seksdrive

Intiem door Anne-Fleur

Ben jij eigenlijk altijd ready om van bil te gaan? Dan heb je waarschijnlijk een mega hoge seksdrive. Natuurlijk zijn er verschillende factoren waardoor je vaker wil (het hebben van een knappe bedpartner bijvoorbeeld), maar je sterrenbeeld telt ook mee. Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive.

Lees ook: Dit is hoeveel calorieën je verbrand met zoenen

Leeuw

De Leeuw is een echte sekslover, dit klinkt misschien wat heftig, maar we bedoelen er niks raars mee. Dit teken houdt gewoon enorm van een fijne vrijpartij. In de slaapkamer kunnen ze los en releasen ze hun innerlijke, jawel, leeuw! Mocht hun bedpartner een wat minder hoog libido hebben, dan probeert dit teken er van alles aan te doen om het op te krikken. Zo hebben beide partijen een hele hoop plezier.

Vissen

De Vissen lijkt soms wat verlegen, maar ondertussen... Dit teken is ook gewoon dol op seks. Ze houden van een tikje mysterie en zetten dat ook door in hun sexy time. De intimiteit is erg belangrijk voor de Vissen, dus reken maar dat je dat voelt in de slaapkamer. Voor dit teken uit de dierenriem is het wel heel belangrijk om zich op hun gemak te voelen, dan kunnen ze namelijk helemaal los. Een echt beest in bed!

Stier

Ook de Stier kan altijd wel van bil gaan. Dit teken is heel gepassioneerd en ziet seks eigenlijk als een vorm van kunst. Romantiek zul je dan ook altijd beleven met de Stier. Tijdens de seks betekent dat een uitgebreid voorspel, maar ook een heerlijke, romantische knuffel na de daad.

Ram

De Ram houdt van de leiding nemen, ook in bed. Het is voor dit teken heel belangrijk om vaak intiem te zijn met iemand, omdat ze zo helemaal zichzelf kunnen blootgeven (letterlijk). Tijdens the deed laat de Ram alle zorgen van de dag achter zich en kan ze even ultiem genieten.

Schorpioen

Zeg je Schorpioen, dan zeg je passie. Dit sterrenbeeld is de winnaar van alle sterrenbeelden als het gaat om het hebben van de hoogste seksdrive. Waar, wanneer of hoe, dat maakt voor dit teken niet uit. De Schorpioen is al-tijd klaar om even goed van bil te gaan. Met dit teken ervaar je vuur en intimiteit op een heel ander level. Grote kans dat jij als bedpartner van de Scorpio alle hoeken van de kamer gaat zien.

Lees ook: Dit zijn de regels van over je seksleven praten met je vrienden