Deze sterrenbeelden kunnen het beste zingen

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Voor de spiegel met je haarborstel in de hand de afspeellijst van Hannah Montan blèren hebben we vast allemaal weleens gedaan. Misschien houd jij je zangkunsten om veiligheidsredenen (kuch kuch) wel geheim voor anderen of ben je juist de eerste die de microfoon pakt tijdens een karaoke party. Maar ben je ook daadwerkelijk goed in zingen? Deze sterrenbeelden in ieder geval wel!

Ram

De Ram houdt van risico's nemen en stapt daarom ook graag naar voren om een prachtig lied te zingen. Het bijzondere is, dat kan ze ook nog eens heel goed. Dit teken heeft een waar talent en dat heeft ze allemaal te danken aan het feit dat ze graag nieuwe dingen probeert. Van zanglessen op Youtube tot karaoke zingen in de bar. De Ram kan het allemaal.

Kreeft

De Kreeft is dol op muziek. Dit teken kan er echte verbinding in vinden dat helemaal teruggaat naar het hart. Je zult kippenvel krijgen als je de Kreeft hoort zingen óf een muziekinstrument hoort bespelen, want wat je dan ziet is echte passie. Muziek zit in haar bloed en dat kun je bijna niet ontgaan. Naast kippenvel krijgen, pink je waarschijnlijk ook een traantje of drie weg.

Maagd

De Maagd is ontzettend perfectionistisch en dat zien we ook terug in haar zangtalenten. In een karaokebar zien we haar niet snel de microfoon pakken, omdat dit teken toch nog wat verlegen is en graag een perfecte optreden wil geven. De Maagd is daarom ook sneller geneigd om zanglessen te nemen, waardoor ze nóg beter wordt in waar ze al goed in is.

Stier

Ook de Stier heeft een onbeschrijfelijk talent voor zingen in zich zitten. Dit teken is erg sensueel en dat is ook goed terug te zien in zingen en optreden. Ze heeft van nature een aantrekkingskracht waarmee ze iedereen kan betoveren. Passie en emotie staan centraal wanneer zij zingt, waardoor anderen maar wat graag blijven luisteren.

Vissen

Vissen kunnen niet alleen mooi zingen, maar hebben ook nog eens talent in song writing. Dit teken uit de dierenriem is erg empathisch en zal dat altijd overbrengen in haar muziek. Of ze het nu zingt of schrijft. Plankenkoorts kent de Vissen dan ook niet, want ze houdt ervan om mensen te entertainen met haar prachtige stem.