Deze sterrenbeelden zijn altijd aardig tegen iedereen

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Maak jij snel vrienden? Of merk je dat iemand makkelijk zijn verhaal bij jou doet? Dan is de kans heel groot dat jij gewoon een ontzettend aardig mens bent! Nou, dat is nog eens een leuk compliment. Mogen we raden? Als jij aardig bent tegen iedereen, dan heb je vast een van deze sterrenbeelden.

Deze vier sterrenbeelden zijn het aardigst

Populair hoeven we het niet eens te noemen, maar het is wel duidelijk dat jij met iedereen goed overweg kunt. Het zit gewoon in je karakter - daar kun jij ook niks aan doen.

Boogschutter

Zet de Boogschutter in een kring met mensen en je zult zien dat dit sterrenbeeld met iedereen een leuk praatje kan maken. Een echte social butterfly noemen we dit teken ook wel. De Boogschutter is super extravert, dus zal ook nooit second thoughts hebben bij het aanspreken van mensen. Dit vinden ze gewoon hartstikke leuk. En hey, hoe geweldig is het om overal op de wereld vrienden te maken?

Leeuw

De Leeuw in een super sociaal en bubbly persoon. Ze staan graag in het middelpunt en betrekken anderen daar ook graag bij. Dit teken is namelijk altijd in voor een feestje. Tijdens deze gezellige feestjes zul je haar dan ook altijd met anderen zien kletsen, of ze deze mensen nu kent of niet.

Weegschaal

De Weegschaal is ook een heel sociaal persoon. Misschien wat minder outgoing, maar dat zorgt er juist voor dat ze in een sociale setting voor de balans zorgt. Dit teken uit de dierenriem weet mensen altijd op hun gemak te laten voelen en is van nature gewoon heel aardig en lief. Ze zal je altijd een luisterend oor bieden, wat de situatie ook is.

Vissen

Vissen zijn mega empathische mensen en dat laat zich ook goed zien in (dagelijks) contact met mensen. Je zult dit teken nooit boos of gemeen zien doen, dat kán ze gewoon niet. Moet je je verhaal aan iemand kwijt, dan ben je bij de Vissen aan het juiste adres. Ook zij zal altijd een luisterend oor bieden en zou je nooit beoordelen op wat je haar vertelt. Wees ook niet bang om op haar af te stappen.