Waarom vinden mannen billen mooi?

Lichaam door Juliët

Ja, het zit gewoon in zijn instinct om billen mooi te vinden. Vroeger in de oertijd, ja je leest het goed, stond een goede bunda voor vruchtbaarheid. Wij gaan je uitgebreid vertellen waarom het hoofd op hol slaat bij je billen.

Dit is waarom mannen billen mooi vinden

Ja, waarom vinden mannen billen nou zo aantrekkelijk? Vrouwen met mooie, ronde billen vertellen een man dat een vrouw brede bekken heeft en dat er dus makkelijk een kind gebaard kan worden. Mannen zijn er nu eenmaal evolutionair op getraind om een vrouw te herkennen die goed voor het nageslacht kan zorgen. Daarnaast heeft een billen-man een favoriet seksstandje, namelijk doggy style. Zijn dierlijke-zelf komt naar boven en niet te vergeten hij heeft fantastisch uitzicht op je achterwerk. Ze symboliseren vrouwelijkheid, waar mannen volledig voor vallen. Maar als je dacht dat dit alles is, dan vergis je je, want er zijn nog meer redenen:

  1. Hij vindt jouw billlen vrouwelijk 
  2. Je billen worden nog eens extra gelift door een stel goede hakken, oe la la
  3. Hij kan je kont gebruiken als kussentje. Of je nou een zachte of een stevige bilpartij hebt, een kussen heb je niet meer nodig als je deze vrouwenbillen binnen handbereik hebt.
  4. Hij kan z'n hand in het openbaar op jouw bil laten rusten, zoder dat het ordinair hoeft te zijn. 
  5. De manier waarop jij je kont heen en weer laat bewegen, vindt hij onweerstaanbaar. 
  6. Je kan ermee dansen, maar ook schudden. Eigenlijk twee redenen waaorm hij zou van jouw achterwerk houdt.
  7. Oh ja en de mannen willen graag iets vathouden en daar is jouw kont perfect voor. Zijn hand kan er even op rusten of hij kan er tegenaan kruipen als jullie lepeltje-lepeltje liggen.

Wist je trouwens dat als een vrouw een ruggengraat heeft met een kromming van 45,5 graden, het lijkt alsof haar kont ronder is? Dit komt door de bepaalde kromming. Vrouwen die deze curve hebben, zouden tijdens de zwangerschap hun rug niet blesseren. Zonder deze curve is de kans op een blessure van de heupen een stuk groter, doordat er meer druk op de heupen ontstaat. Bovendien zou een vrouw met een bepaalde ronde kont makkelijk voedsel kunnen blijven zoeken tijdens haar zwangerschap en dit zou de overlevingskans vergroten.

Vergeet niet om je vrouwelijke vormen te omarmen. Wanneer je tevreden bent met je figuur, straal je zelfvertrouwen uit, wat mannen buitengewoon aantrekkelijk vinden.