Deze sterrenbeelden hebben de grootste vriendengroep

Vrije tijd door Maya Luz

Vrienden hebben is belangrijk. Ze steunen je, je kunt met ze lachen en ze sturen je grappige TikToks. Hoeveel vrienden iemand prettig vindt om te hebben, is per persoon erg anders. Sommige mensen houden van een kleine inner circle, anderen hebben het liefst zo veel mogelijk besties. Dit zijn de sterrenbeelden die een grote vriendengroep hebben.

Lees ook: Dit is hoe je op een leuke manier contact kunt houden met ‘long distance’ vrienden

Leeuw

Leeuw is een van de meest populaire sterrenbeelden. Ze hebben een warme persoonlijkheid en trekken daardoor gemakkelijk en snel nieuwe vrienden aan. Overal waar ze komen maken ze vrienden, op vakantie, op het werk en op evenementen. Leeuwen kunnen enorm genieten van aandacht. Dus nieuwe vrienden toevoegen aan hun inner circle is voor hen alleen maar leuk. Wanneer ze zijn omringd door hun vrienden, lacht iedereen om de grappen die de Leeuw vertelt en luistert men aandachtig naar hun verhalen. Leeuwen kunnen hier enorm van genieten. In het middelpunt van de aandacht staan is voor dit sterrenbeeld het grootste voordeel van het hebben van een grote vriendengroep.

Weegschaal

Weegschalen zijn erg sociale types. Dit sterrenbeeld kan binnen vijf minuten een nieuwe vriend maken door middel van een simpel gesprek. Dit sterrenbeeld is extravert en maakt graag connecties met anderen. Dit is ook waarom Weegschalen altijd een grote collectie vrienden heeft die ze van allerlei verschillende dingen kennen. Ze hebben vrienden van school, werk, huisgenoten, collega's, noem maar op. Als je het leven van een Weegschaal binnenstapt wil je er niet meer uit. Weegschalen willen graag leuk gevonden worden door anderen, hierdoor zijn ze ook wel people pleasers. Ze doen hun best om leuk gevonden te worden en dit is voor hen ook een belangrijke bron van zelfvertrouwen. Weegschalen zijn van zichzelf populair. Ze zijn niet voor niks de queen bee.

Waterman

Watermannen zijn eigenzinnige mensen en dit is wat anderen tot hen aantrekt. Watermannen hebben een grote, luidruchtige en soms ietwat ingewikkelde vriendengroep. Maar ze zouden niks liever willen dan de vrienden die ze hebben. Dit sterrenbeeld heeft een grote inner circle die bestaat uit vrijwel iedereen die ze kennen, zelfs exen. Dit sterrenbeeld vindt het ook niet erg om romantische en platonische relaties met elkaar te mengen. In hun vriendengroep vind je bijvoorbeeld hun situationships, friends with benefits en crushes, maar ook gewoon hun platonische besties die ze kennen van de basisschool. Watermannen vinden het leuk om op stap te gaan met hun vriendengroep. Ze houden ook niet van alleen zijn. Een avondje op de bank blijven zitten is dan ook niks voor hen.

Lees ook: Dit is welk type jij bent in een groepsapp, op basis van je sterrenbeeld